Η κριτική της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο

Η κριτική της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο

Το «to10.gr» παρουσιάζει την κριτική της ΑΕΚ για την εντός έδρας ήττα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ

Βασίλης Μπάρκας:

Μέχρι το 88’ δεν είχε προβλήματα. Και σε τρία λεπτά κατάφεραν να… καταστραφούν όλα. Στο 0-1 του Ρισβάνη δεν αντέδρασε καν με την κεφαλιά από πολύ κοντά, κάτι που συνέβη και στο 0-2 του Κουλούρη.

Μιχάλης Μπακάκης:

Εκανε καλή εμφάνιση, αλλά… θυσιάστηκε στο 65’ για να γίνει πιο καλή η ΑΕΚ στα στημένα με την είσοδο Γκάλο. Ο Μπακάκης είχε αντίπαλο τον Ουγκράι, δεν αντιμετώπισε προβλήματα και είχε καλά ανεβάσματα στην πλευρά του. Σε ένα από αυτά στο 37’, ξεκίνησε ο ίδιος την φάση και κατέληξε με τον ίδιο σε πλεονεκτική θέση για γκολ αλλά το σουτ του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μέγιερι

Νίκλας Χουλτ:

Μπορούσε και έπρεπε να είναι πιο απειλητικός. Στο 44’ είχε μια καλή φάση που έπρεπε να μπει γκολ, αλλά έβαλε το κακό πόδι το στο σουτ, ενώ δεν είδε και τον Κουλούρη δίπλα του. Φέρει ευθύνη και στο 0-2 στο κακό διώξιμο του.

Βασίλης Λαμπρόπουλος:

Ο στόπερ της ΑΕΚ απουσίαζε από την φάση του 0-2, αλλά στα τελευταία λεπτά έπαιζε με πρόβλημα. Μέχρι το 88’ δεν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα από τους επιθετικούς του Ατρομήτου.

Ούρος Τσόσιτς:

Μέτρια εμφάνιση ξανά από τον Σέρβο. Στο 19’ έκανε λάθος, αλλά κατάφερε να κόψει τον Κουλούρη πριν σουτάρει. Στο 0-2 ήταν εκτός φάσης και έχασε τον Κουλούρη. Εκανε πολλά λάθη και είχε κακές τοποθετήσεις.

Αντρέ Σιμόες:

Μια εμφάνιση που δεν έδωσε… κάτι στην ΑΕΚ. Εχασε και κέρδισε μάχες, αλλά ουσιαστικά δεν έδωσε στην ομάδα του βοήθειες. Ειδικά στα τελευταία λεπτά όταν είχε βγει μπροστά η ΑΕΚ για γκολ.

Αλεφ:

Ανεβασμένος μετά την καλή εικόνα του στο Μόναχο και ο μοναδικός χαφ που «έβλεπε» γήπεδο. Ο Βραζιλιάνος ζητούσε μπάλες, έπαιρνε πρωτοβουλίες και με κάθετες κατάφερνε να κρατά πίσω όλο τον Ατρόμητο πάνω στους επιθετικούς. Στο 38’ άγγιξε το γκολ από κοντά με προβολή, ενώ είχε και μια καλή φάση πάλι από κοντά στο δεύτερο ημίχρονο όπου δεν πρόλαβε.

Τάσος Μπακασέτας:

Επέστρεψε μετά από καιρό και έπαιξε δεξιά. Στο 65’ είχε δοκάρι από κεφαλιά, αλλά σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα δεν είχε καλή εικόνα. Χωρίς ρυθμό και συνεργασίες.

Πέτρος Μάνταλος:

Επαιξε δεκάρι, πίσω από τον Λιβάγια. Πήρε πολλές μπάλες, έφτιαξε φάσεις, αλλά δίχως επιτυχία αρκετές. Πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες στο δεύτερο και όλοι οι συμπαίκτες του τον έψαχναν. Ωστόσο, ο Ατρόμητος είχε κλειστεί καλά πίσω και υπήρχαν ελάχιστοι χώροι.

Λούκας Μπογέ:

Επαιξε περίπου 55 λεπτά στο ματς με ένα σουτ που έφυγε άουτ και μηδέν… δημιουργία. Είχε απέναντι του τον Κιβρακίδη και συνεχώς ντουμπλαρίσματα και δεν κατάφερε με ατομική ενέργεια ή συνεργασία να απειλήσει. Πολύ μέτρια εικόνα.

Μάρκο Λιβάγια:

Δεύτερη σερί κακή εμφάνιση από τον Κροάτη φορ, που ξεκίνησε φουνταριστός. Μάλιστα έχασε και την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να μην βοηθήσει την ομάδα του. Στο 38’ είχε μια κεφαλιά από κοντά άουτ, ενώ στο 55’ έβγαινε σε φάση για γκολ, αλλά ήταν αργός και τον πρόλαβε ο Χατζηισαϊας. Στις καθυστερήσεις είχε ένα χλιαρό σουτ…

ΑΛΛΑΓΕΣ

Εζεκίελ Πόνσε:

Μπήκε στο 57’ για να τονώσει την ΑΕΚ επιθετικά, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ροντρίγκο Γκάλο:

Από το 65’ μέχρι το τέλος μία φορά χρειάστηκε να κάνει κάτι καλό. Σε εκτέλεση φάουλ κοντά στη περιοχή, με την μπάλα να περνά άουτ.

Γιάννης Γιαννιώτας:

Επαιξε περίπου 20 λεπτά στο παιχνίδι, αλλά δεν έκανε τίποτε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ