Απόλλων Σμύρνης: Στην αποστολή ο Μάντζιος, εκτός ο Κοντοές

Απόλλων Σμύρνης: Στην αποστολή ο Μάντζιος, εκτός ο Κοντοές

Ο έμπειρος στράικερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του Μαντζουράκη για το αυριανό παιχνίδι με το Αρη – Εκτός αποστολής ο ανέτοιμος Κοντοές.

Με τον Βαγγέλη Μάντζιο στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Απόλλων Σμύρνης στο αυριανό (12/11, 19:00) παιχνίδι με τον Αρη, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο 35χρονος φορ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του Μαντζουράκη, για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Κοντοές. Ο έμπειρος αμυντικός μπορεί εδώ και λίγες ημέρες να έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ωστόσο, δεν βρίσκεται ακόμα στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο. Ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας έκρινε ότι ο 32χρονος άσος είναι ακόμα ανέτοιμος και τον απέκλεισε από την αποστολή.  Ο Μαντζουράκης μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται 19 παίκτες. Πρόκειται για τους Βάσιτς, Χουάντερσον, Λούκιτς, Οριουέλα, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Κύργια, Γκίνο, Μάντζιο, Στάθη, Ναδάλες, Μπεντινέλι, Κονέ, Σικαμπάλα, Πέδρο, Ντ’ Ούρσο, Ακόστα, Ελ Χέλβε και Τριάδη.

Η ομάδα της Ριζούπολης μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 9 αγωνιστικών βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 1 βαθμό και χρειάζεται πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Κίτρινους, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από τους υπόλοιπες ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ