Ρισβάνης : «Δουλειά μας είναι το μηδέν πίσω, τα γκολ θα τα βάζει ο Κουλούρης»

Ρισβάνης : «Δουλειά μας είναι το μηδέν πίσω, τα γκολ θα τα βάζει ο Κουλούρης»

Ο σκόρερ του καθοριστικού πρώτου γκολ του Ατρόμητου κόντρα στην ΑΕΚ, Σπύρος Ρισβάνης, αναφέρθηκε με κολακευτικό τρόπο στον Ευθύμη Κουλούρη και μίλησε για το τέρμα που πέτυχε ο ίδιος, το οποίο «ζητούσα όλη τη χρονιά»., Τι είπε για το ενδεχόμενο κλήσης στην Εθνική.

Ο Ατρόμητος πήρε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (0-2) το απόγευμα της Κυριακής (11/11), φέρνοντας την Ένωση στο -9 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, μετά και από τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο σκόρερ του καθοριστικού πρώτου γκολ των Περιστεριωτών, Σπύρος Ρισβάνης, έκανε λόγο για μια μικρή δόση τύχης υπέρ της ομάδας του, μίλησε για το γκολ που πέτυχε και που το «ζητούσα όλη τη χρονιά», ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικό τρόπο στον Ευθύμη Κουλούρη, λέγοντας πως «δουλειά μας είναι το μηδέν πίσω και τα γκολ θα τα βάζει ο Κουλούρης». Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπορώ να πω πως ήμασταν και λίγο τυχεροί, αλλά νομίζω αντεπεξήλθαμε πολύ καλά σαν ομάδα. Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ, θα ξεκουραστούμε τώρα μια εβδομάδα και μετά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τις στημένες φάσεις και το γκολ που προήλθε από μια τέτοια: «Δουλεύουμε τις στημένες φάσεις, πήγαν όλα καλά, είμαστε πολύ χαρούμενοι και συνεχίζουμε».

Για το γκολ που σημείωσε: «Το περίμενα πώς και πώς, το ζήταγα όλη τη χρονιά. Πέρσι δεν μπήκε, φέτος αρχίσαμε καλά, ελπίζω να έρθουν κι άλλα. Δουλειά μας όμως εμάς είναι το μηδέν πίσω και τα γκολ θα τα βάζει ο Κουλούρης».

Για τον Σάκιτς: «Είναι παίκτης που ότι και να του πεις θα το κάνει. Μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις, σίγουρα ήταν πολύ καλός. Για εμένα ξεχώρισαν και οι Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, αλλά όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή».

Για το αν περιμένει κλήση στην Εθνική: «Θα δούμε, δεν μπορώ να σου πω κάτι, θα δείξει. Υπομονή…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ