Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Η Λαμία αν και βρέθηκε να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 30', άντεξε και πήρε σημαντική εντός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η Λαμία αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 30′ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και να πάρει σημαντική όπως εξελίχθηκε το ματς ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι, είχαν τις φάσεις να σκοράρουν αλλά για άλλο ένα ματς ήταν κακοί μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Η Λαμία υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης στο τοπικό ΔΑΚ, με τους Αρκάδες να αναζητούν απεγνωσμένα μια νίκη ώστε να ξεκολλήσουν από τα κατώτερα στρώματα της βαθμολογίας στα οποία βρίσκονται. Από την άλλη οι Λαμιώτες προέρχονταν από ένα καλό αήττητο σερί τεσσάρων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα.

Τα πράγματα ωστόσο φάνηκαν να εξελίσσονται ιδανικά για την ομάδα του Παντελίδη, μιας και ο Βάντερσον… κατάφερε μέσα σε μισή ώρα παιχνιδιού να πάρει δύο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί στο 30’! Από εκεί και πέρα ο Αστέρας όπως ήταν αναμενόμενο πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ την υπεροχή και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ και η αξιόμαχη Λαμία μπορεί να τα έχει με την τύχη της και το… δοκάρι σε σουτ του Δημούτσου στο 34′.

Η αποβολή του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη στις καθυστερήσεις άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 αλλά δεν ήταν ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες στο ματς. Πέμπτο ματς αήττητη η Λαμία που έφτασε τους 11 βαθμούς και τη 10η θέση, την ώρα που ο Αστέρας βρίσκεται 15ος με 6 βαθμούς.

Το «κλειδί»: Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Μελίσσας. Δέχτηκε πίεση με την ομάδα του να αγωνίζεται για μια και πλέον ώρα με παίκτη λιγότερο και είναι από τους κύριους λόγους που το σκορ έμεινε στο 0-0.

Το 10άρι: Ο Χερόνιμο Μπαράλες. Όσο περνούν οι μέρες και τα ματς βελτιώνεται. Σήμερα είχε τον άχαρο ρόλο του να κρατά μπάλα, μιας και η ομάδα του έμεινε νωρίς με 10 παίκτες. Τα κατάφερε περίφημα ευνοούμενος και από την σωματοδομή του, ενώ απείλησε και όποτε μπορούσε.

Στον πάγκο: Δεν θέλει και πολλή σκέψη. Ο Βάντερσον ο οποίος… κρέμασε την ομάδα του με τις απερισκεψίες του που του κόστισαν την αποβολή μέσα σε 30’.

Γιατί κόουτς; Ο Αστέρας έχει την τρίτη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και αυτός είναι ο κύριος λόγος της κακής πορείας του. Η παραγωγικότητα της ομάδας της Τρίπολης είναι δυσανάλογη της ποιότητας που έχει μεσοεπιθετικά και σίγουρα αυτό είναι κάτι που βαραίνει τον Σάββα Παντελίδη.

Κίτρινες: 27′, 30′ Βάντερσον, 50′ Βασιλαντωνόπουλος / 14′ Ιγκλέσιας, 17′, 90+3′ Πασαλίδης, 90+2′ Μπαράλες

Αποβολές: 30′ Βάντερσον / 90+3′ Πασαλίδης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Σκόνδρας (80’ Οσμάν), Δημούτσος, Καραμάνος (48’ Ρόμανιτς), Μπερτόλιο (82’ Ασίγκμπα), Επστάιν, Μπαράλες

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (86’ Ρόλε), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Άνχελ (46’ Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας (74’ Δουβίκας), Μουνάφο, Καλτσάς, Τόνσο, Κυριακόπουλος, Μανιάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ