ΑΕΚ – Πλατανιάς : Η κριτική των παικτών του Πλατανιά

ΑΕΚ – Πλατανιάς : Η κριτική των παικτών του Πλατανιά

Το δύσκολο βράδυ της άμυνας του Πλατανιά, η αντίδραση που δεν ήρθε μετά το πρώτο γκολ της ΑΕΚ και ο περιορισμός των Βάντερσον, Ενσικουλού από τα στόπερ της Ένωσης. Διαβάστε την κριτική του Πλατανιά για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Πλατανιάς γνώρισε μία ακόμη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ με 3-0 στο ΟΑΚΑ. Οι Χανιώτες παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Διαβάστε την κριτική του Πλατανιά για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Koκκαλάς: Είχε σωστές αντιδράσεις στις περισσότερες φάσεις που δημιούργησε η ΑΕΚ, ενώ δεν φέρει ευθύνη σε κάποιο από τα γκολ που δέχθηκε.

Στάμου: Δέχθηκε μεγάλη πίεση από την πλευρά του, αφού η ΑΕΚ αναπτύχθηκε αρκετά από εκεί. Αντιμετώπισε αρκετά ζητήματα ανασταλτικά.

Καρυπίδης: Ο στόπερ των φιλοξενούμενων πέρασε δύσκολο βράδυ, δεχόμενος μεγάλη πίεση από τον Λιβάγια και τους υπόλοιπους της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ.

Ντικαμόνα: Με την μπάλα ψηλά δεν είχε πρόβλημα, καθαρίζοντας αρκετές φάσεις. Είχε ζητήματα όμως όταν η Ένωση έκανε επίθεση οργανωμένα.

Ουές: Λίγα πράγματα από τον αμυντικό του Πλατανιά, που δυσκολεύτηκε αρκετά να ακολουθήσει τον ρυθμό του ματς.

Πατράλης: Έτρεξε, έδωσε μάχες, όμως δεν μπόρεσε να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα του.

Δημούτσος: Οι φιλοξενούμενοι περίμεναν πολλά περισσότερα σήμερα από τον Δημούτσο, ο οποίος δεν είχε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια και έκανε αρκετά λάθη.

Αγγελόπουλος: Κάλυψε χώρους και έδωσε βοήθειες στα μετόπισθεν, όμως όχι κάτι περισσότερο.

Βάντερσον: Δεν μπόρεσε να πάρει πρωτοβουλίες και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την άμυνα της ΑΕΚ.

Ντεβέσα: Στα πρώτα 30 λεπτά του ματς ήταν κινητικός και προσπάθησε να κρατήσει λίγο μπάλα για τον Πλατανιά, όμως στην πορεία και η δική του απόδοση έπεσε αρκετά.

Ενσικουλού: Δεν φάνηκε καθόλου στο ματς, δείχνοντας χαμένος ανάμεσα στα τρία στόπερ της ΑΕΚ.

Παπανικολάου: Μπήκε σε ένα σημείο του αγώνα που δεν μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα. Πάλεψε πάντως στον άξονα και κέρδισε κάποιες προσωπικές μονομαχίες.

Στανισάβλιεβιτς: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Μπούτνικ: Ήταν πιο κινητικός από τον Ενσικουλού και η άμυνα της ΑΕΚ τον αισθάνθηκε περισσότερο.

Ρόκα: Για περίπου 40 λεπτά ο Πλατανιάς είχε δημιουργήσει μπόλικα ζητήματα στην ΑΕΚ, με τη σωστή αμυντική λειτουργία του και το κλείσιμο των χώρων. Ωστόσο μετά το πρώτο γκολ κατέρρευσε, χωρίς να μπορέσει να βρει τις λύσεις για να ισορροπήσει κάπως το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ