Τα έκανε μαντάρα ο Γιάκοτετ: Εκλεισε τα μάτια σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι και κακώς ακύρωσε το γκολ του Λάζαρου (vids)

Τα έκανε μαντάρα ο Γιάκοτετ: Εκλεισε τα μάτια σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι και κακώς ακύρωσε το γκολ του Λάζαρου (vids)

Εκτός τόπου και χρόνου ο Ελβετός ρέφερι, που δεν υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Μακέντα στο 84’ και σε χέρι του Χατζηγιοβάνη στο 85’, ενώ κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Χριστοδουλόπουλου – Ξεκάθαρες φάσεις, στις οποίες έκλεισε προκλητικά τα μάτια.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας ο διαιτητής γίνεται ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Ο Αντριέν Γιάκοτετ τα έκανε μαντάρα στο αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ελβετό ρέφερι να κλείνει τα μάτια σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών, ενώ κακώς ακύρωσε και το γκολ του Χριστοδουλόπουλου.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν μεγάλη υπερπροσπάθεια στο φαληρικό γήπεδο, με το Τριφύλλι να παίρνει προβάδισμα στο 61’ με τον Κάτσε και τον Ολυμπιακό να απαντά στο 90+5’ με τον Σισέ, αλλά ο Ελβετός με τα σφυρίγματά του φρόντισε να τινάξει το ματς στον αέρα. Ο Γιάκοτετ στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδωσε δύο πεντακάθαρα πέναλτι, σε παραβάσεις των Μακέντα και Χατζηγιοβάννη.

Στο 84’ ο Λάζαρος προσπάθησε να τσιμπήσει την μπάλα, ο Ιταλός έκανε χέρι, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο ριπλέι, αλλά ο Ελβετός έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο Χριστοδουλόπουλος είδε τι συνέβη και έτρεξε ουρλιάζοντας στον βοηθό, ο οποίος έβλεπε πιάτο τη φάση, αλλά η απόφαση του ρέφερι δεν άλλαξε. Ο Γιάκοτετ δεν έδωσε μια πεντακάθαρη παράβαση, στην οποία ο παίκτης του Παναθηναϊκού κάνει χέρι.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ελβετός έκλεισε τα μάτια και σε δεύτερο χέρι μέσα στην «πράσινη» περιοχή, αυτή τη φορά σε παράβαση του Χατζηγιοβάνη. Ο νεαρός άσος του Τριφυλλιού προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι, η μπάλα βρήκε ξεκάθαρα και στα δύο του χέρια, αλλά και πάλι ο Γιάκοτετ και οι βοηθοί του δεν είδαν και δεν… άκουσαν τίποτα. Δεύτερο πολύ μεγάλο λάθος από τον διαιτητή, που έκλεισε και πάλι τα μάτια.

Είναι πλέον προφανές ότι και με Ελληνες, αλλά και με ξένους διαιτητές η κατάσταση είναι το ίδιο τραγική. Δεν υπάρχουν πιο πεντακάθαρα πέναλτι. Και στις δύο περιπτώσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν χέρι, αλλά ο Γιάκοτετ σκανδαλωδώς δεν υπέδειξε τις παραβάσεις….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ