Δώνης: «Με στεναχώρησαν οι παίκτες μου…»

Δώνης: «Με στεναχώρησαν οι παίκτες μου…»

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε τα παράπονα του για το παιχνίδι των παικτών του με την μπάλα στα πόδια, αλλά ήταν ευχαριστημένος από την μαχητικότητά τους και την αμυντική λειτουργία.

Ο Γιώργος Δώνης παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου του ντέρμπι, αρκετά δυσαρεστημένος από το παιχνίδι των παικτών του στο επιθετικό κομμάτι, τονίζοντας ότι αυτό ήταν το χειρότερό τους παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια, μέχρι τώρα. Άξιο αναφοράς είναι επίσης ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου στέλνοντας τις ευχές του στον οπαδό του Ολυμπιακού που έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης:

Για τον άτυχο οπαδό του Ολυμπιακού: «Τη συμπαράστασή μου για αυτό που συνέβη στις κερκίδες. Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος».

Για τα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία: «Δεν κάνω σχόλιο για τη διαιτησία από την αρχή του πρωταθλήματος».

Αν το αποτέλεσμα αποτελεί δικαίωση για το πλάνο του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορείς να μιλάς για δικαίωση, αλλά για αποτελεσματικότητα. Όταν κρίνω την ομάδα, παρά την πίεση που έχω μετά τα ματς, θέλω να είμαι αντικειμενικός. Κρατάμε τη μαχητικότητά μας και την οργάνωσή μας κοντά στην εστία. Πρόκειται για το χειρότερό μας παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια. Δεν διακρίθηκε ούτε ένας παίκτης με την μπάλα στα πόδια. Με στεναχώρησαν οι παίκτες μου, από την αντίδρασή τους σε αυτό το κομμάτι.

Ωστόσο, από τέτοια ματς μπορούν να εξελιχθούν οι παίκτες σε αυτό το κομμάτι. Φτάσαμε κοντά στο να κερδίσουμε, παρότι ήταν ανώτερος ο Ολυμπιακός. Κρατάμε τα θετικά και τις εμπειρίες από το παιχνίδι».

Τον Διούδη: «Έχει διάσειση, κάνει αιμοπτύσεις. Δεν μπορώ να ξέρω τον χρόνο απουσίας. Πρόκειται για παιχνίδι και οι αντιπαλότητες μένουν εντός αγωνιστικού χώρου, ήταν μια ωραία εικόνα».

Την απόδοση του Κότσαρη: «Όλα τα παιδιά δουλεύουν καλά και επαγγελματικά. Ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος. Το σημαντικό είναι πέραν των επεμβάσεών του και η συμπεριφορά του κάτω από τα δοκάρια. Με αντιπάλους καλύτερου επιπέδου, δυσκολευόμαστε. Θα πρέπει να ανέβουμε σε αυτό το κομμάτι, ώστε να κερδίσουμε τέτοιους αντιπάλους στο μέλλον».

Το σχόλιο του για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Όλες οι ομάδες είναι καλές από αυτές. Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα, που είναι μαζί από πέρυσι. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια και έχει καλή οργάνωση, ενώ ο Ολυμπιακός έχει πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Διότι έπειτα από κάποιες χρονιές που δεν πήγαν καλά. Τα νέο πρότζεκτ θέλουν συμπαράσταση. Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολη η λέξη υπομονή για τον κόσμο».

Τους τραυματισμούς του Παναθηναϊκού: «Στα τελευταία λεπτά παίζαμε με εννέα ποδοσφαιριστές στο τελευταίο 20λεπτο, λόγω του Μουνιέ και του Μακέντα που είχαν ενοχλήσεις. Αλλά είχαμε κλείσει τις αλλαγές. Στο Γιόχανσον είδαμε το πρόβλημα στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ