Κότσαρης: «Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό»

Κότσαρης: «Δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό»

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τόνισε ότι στόχος των πράσινων δεν ήταν να καταστρέψει το παιχνίδι του Ολυμπιακού και ότι σε κανένα σημείο δεν φοβήθηκαν τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Σωκράτη Διούδη στο 52o λεπτό, κάνοντας έτσι το ντεμπούτο του στην Σουπερλίγκα. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τον τρόπο που αγωνίστηκε το «τριφύλλι» αλλά και για το αν είχε άγχος μπαίνοντας στην αναμέτρηση χωρίς ζέσταμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κότσαρης ξεκίνησε τις δηλώσεις του στέλνοντας τα «περαστικά» του τόσο στον Σωκράτη Διούδη όσο και στον άτυχο οπαδό του Ολυμπιακού που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού:

Οι ευχές του για τον Διούδη και τον οπαδό του Ολυμπιακού«Να ευχηθώ περαστικά στον Σωκράτη και στον φίλο του Ολυμπιακού. Ήταν πολύ άσχημο το χτύπημα, δεν καταλάβαμε τι έγινε. Μπαίνεις μέσα και ξεκινάς να ζεσταθείς στα πρώτα λεπτά».

Για το αν αγχώθηκε με την είσοδό του στην αναμέτρηση: «Δεν αγχώθηκα πολύ. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι έχει συμβεί. Μπήκα μέσα και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα σε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για την απόκρουση στο φάουλ του Χριστοδουλόπουλου: «Σου δίνει ψυχολογία κάτι τέτοιο. Θα ήταν καλύτερο να φεύγαμε και με τη νίκη από το παιχνίδι, ο τερματοφύλακας πρέπει να τις κάνει τέτοιες επεμβάσεις».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού: «Δεν εστιάσαμε να καταστρέψουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Δεν φοβηθήκαμε, θέλαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Όπως σε όλα τα παιχνίδια κυκλοφορούμε την μπάλα, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και σήμερα. Στο δεύτερο ημίχρονο πέσαμε και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».

Για το μπαράζ των Ελπίδων με την Αυστρία: «Θα πάμε για την πρόκριση, ήμασταν καλοί σε όλη την πορεία. Ήταν κρίμα που δεν καταφέραμε να προκριθούμε απευθείας. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες η πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ