Πρίγιοβιτς: «Δικό μου το πρώτο γκολ!» (pic)

Πρίγιοβιτς: «Δικό μου το πρώτο γκολ!» (pic)

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ με ανάρτησή του στα social media επισήμανε ότι το πρώτο γκολ του Δικέφαλου επί του Παναιτωλικού ήταν δικό του.

Η φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού ήταν λίγο περίεργη. Ο Πρίγιοβιτς φάνηκε να κερδίζει τον Μαρινάκη και να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα του Κυριακίδη, όμως η Super League χρέωσε το τέρμα ως αυτογκόλ στον παίκτη της ομάδας του Αγρινίου, θεωρώντας ότι η μπάλα κτύπησε πάνω του μετά τη σέντρα του Λημνιού.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την πλευρά του πήρε δημόσια θέση όταν έμαθε ότι η Λίγκα δεν του «πίστωσε» το γκολ και ξεκαθάρισε ότι το τέρμα ήταν δικό του.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο Instagram: «Δεν είναι το πρώτο και σίγουρα δε θα είναι το τελευταίο μου γκολ! Ένα πράγμα είναι σίγουρο, είναι το δικό μου γκολ! Τίποτα δεν θα με σταματήσει και δεν έχει σημασία αν το κλέψατε ή όχι. Εκπληκτική νίκη σήμερα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Its not my first and its definitely not my last Goal!! One thing is for sure its my Goal !!!! Nothing will stop me doesnt matter if you steal it or not ??? ⚫⚪ GREAT VICTORY TODAY !!!⚫⚪??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandar Prijovic (@prijo09) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ