Τερζής: «Οι παίκτες έδειξαν πως έχουν προσωπικότητα»

Τερζής: «Οι παίκτες έδειξαν πως έχουν προσωπικότητα»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στα θετικά αποτελέσματα με τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Τόλης Τερζής στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα, σχολίασε τη φάση του γκολ που δέχτηκε ο Άρης και αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ματέο Γκαρσία.

Η αρχική τοποθέτηση του υπηρεσιακού τεχνικού των κίτρινων: «Στα τελευταία παιχνίδια ο Απόλλων έχει βελτιωθεί με τη δουλειά του κ. Μαντζουράκη, στο Καραϊσκάκη έχασε στο τελευταίο λεπτό και έφερε ισοπαλία με τον ΟΦΗ. Ξέραμε ότι ήταν καλή ομάδα και ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Είχαμε αρκετά προβλήματα μετά τα τέσσερα άσχημα αποτελέσματα. Δουλέψαμε καλά αυτή τη βδομάδα και ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, θέλαμε τη νίκη για να ανατρέψουμε το κλίμα. Μπράβο στους παίκτες για το πάθος και την ψυχή. Με την έλευση του νέου προπονητή να αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας και να τα πάμε καλύτερα».

Για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα: «Κάναμε δυο-τρία απανωτά λάθη, ενώ είχα ενημερώσει πως είχαμε εφτά με οχτώ λεπτά για το ημίχρονο. Δεν προλάβαμε να ανακόψουμε τον ρυθμό του Απόλλωνα, που ανέβηκε μετά το 35ο λεπτό, με αποτέλεσμα να δεχτούμε το γκολ».

Για το πώς κύλησε η εβδομάδα πριν το σημερινό ματς: «Με τα παιδιά γνωρίζομαι τέσσερις μήνες, δεν είναι κάτι καινούριο. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι λειτουργήσαν όλη τη βδομάδα ως επαγγελματίες. Είχα την ευκαιρία να δω τον Απόλλωνα από κοντά και πάνω σε κάποια στοιχεία χτίσαμε το παιχνίδι μας, κάποια βγήκαν άλλα όχι, μπάλα εξάλλου παίζει και ο αντίπαλος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, έδειξαν πως έχουν προσωπικότητα».

Για τον Γκαρσία και την αναγκαστική του αλλαγή: «Ο Γκαρσία είχε χτύπημα από το πρώτο ημίχρονο, μας είχε ενημερώσει. Του έβαλαν πάγο οι φυσιοθεραπευτές και περιμέναμε να δούμε πώς θα πάει στο δεύτερο 45λέπτο. Υπήρχε συνεχής επικοινωνία με τον πάγκο, είδαμε ότι άρχισε να τον βαραίνει το πόδι και να κουτσαίνει και τον αλλάξαμε».

Για το πώς αισθάνεται για τη νίκη: «Η ικανοποίηση είναι τεράστια. Γνωρίζω σε ποια ομάδα είμαι και την τεράστια ευθύνη που έχω. Θα ήθελα να βάλω ένα λιθαράκι μαζί με τα παιδιά για να γυρίσουμε την αρνητική κατάσταση. Όπως είπα γνωριζόμαστε, τους βλέπω καθημερινά για τέσσερις-πέντε ώρες για τέσσερις μήνες. Συμπεριφέρθηκαν επαγγελματικά και με βοήθησαν, όπως όλοι οι συνεργάτες στην ομάδα».

Για τον καινούριο προπονητή: «Η επίσημη ενημέρωση θα γίνει από την ΠΑΕ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ