Η Αλ Αχλί και ο Ουάρντα που θέλει να μείνει στην Ευρώπη

Η Αλ Αχλί και ο Ουάρντα που θέλει να μείνει στην Ευρώπη

Η Αλ Αχλί σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αίγυπτο, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα, με τον 25χρονο διεθνή μέσο σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» να επιθυμεί την παραμονή του στην Ευρώπη.

Το10.gr από χθες σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον που υπάρχει από αιγυπτιακές ομάδες για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα με την μορφή του δανεισμού ή ακόμα και με κανονική μεταγραφή με την προϋπόθεση ο ΠΑΟΚ να μην ζητήσει τα χρήματα που έχει ως ρήτρα στο συμβόλαιο του ο διεθνής μεσοεπιθετικός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αίγυπτο η Αλ Αχλί σκέφτεται την περίπτωσή του Ουάρντα με φόντο τον Γενάρη.

Μάλιστα φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη ενώ στις σκέψεις της ομάδας υπάρχει και η αγορά του, καταθέτοντας το ποσό του 1.5 εκ. ευρώ στον Δικέφαλο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που αξιώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αναφέρονται στο συμβόλαιο του Ουάρντα ως ρήτρα αποδέσμευσης, τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Η Αλ Αχλί, έχει ξαναχτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή και την περσινή χρονιά, αλλά τότε προτιμήθηκε ο Ατρόμητος για να μπορεί να παρακολουθείτε πιο εύκολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr», ο Ουάρντα σκέφτεται περισσότερο την Ευρώπη και μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να δουλέψει. Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου θεωρεί πως μόνο στη Γηραιά Ήπειρο μπορεί να το πετύχει και να πετύχει τον στόχο του που είναι να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό. Αν σε περίπτωση που δεν βρεθεί ομάδα από την Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, δεν θα πει όχι σε ένα ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην Αλ Αχλί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ