Χατζηισαΐας: «Τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα τον έχει ο ΠΑΟΚ»

Χατζηισαΐας: «Τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα τον έχει ο ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που έχει πάρει όλα τα παιχνίδια έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του Ατρομήτου, τον ΠΑΟΚ και την μάχη του τίτλου στην Super League, αλλά και την μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του Περιστερίου στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο δυναμικός αμυντικός σε συνέντευξη του στον Αρένα αναφέρθηκε στην πορεία του Ατρομήτου φέτος στη Super League: «Πάμε σιγά – σιγά, κι όπου βγει. Όλοι μας λένε ότι είμαστε η νέα Λέστερ, αλλά δεν ξεσηκωνόμαστε. Έχουμε φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω, το δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη».

Για τα κίνητρα των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου: «Διψάμε για το κάτι παραπάνω. Θέλουμε να παίξουμε και σε μεγαλύτερες ομάδες, εκεί που ανήκουμε ο καθένας, κάποιοι θέλουν να φύγουν και στο εξωτερικό. Ο Ατρόμητος είναι μικρομεσαία ομάδα αλλά θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε».

Για τον Νταμίρ Κάναντι: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής ο Κάναντι, το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, έχει φιλοδοξίες. Στην Ελλάδα μπορεί να λέμε πως είναι χαμηλό το επίπεδο, αλλά προσπαθεί να δείξει ότι δεν ισχύει αυτό».

Για την προσωπική του πορεία με την φανέλα του Ατρομήτου: «Ποτέ δεν μου φτάνει αυτό που κάνω. Πάντα λέω ότι θέλω το κάτι παραπάνω. Θέλω να δείχνω σε κάθε παιχνίδι πως είμαι καλός. Θέλουμε να είμαστε σωστοί εμείς, θέλουμε να δείχνουμε ότι θέλουμε να παίξουμε και στις ομάδες μας».

Για τον ΠΑΟΚ: «Το ότι έχει πάρει όλα τα παιχνίδια δείχνει ότι έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά έχει δρόμο ακόμη. Εγώ έχω συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, θα επιστρέψω στην ομάδα κάποια στιγμή σίγουρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ