Μήνυμα Τουρέ για… ανατροπή: «Ηρθα για τον κόσμο και για τίτλους, θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρουμε»

Μήνυμα Τουρέ για… ανατροπή: «Ηρθα για τον κόσμο και για τίτλους, θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρουμε»

Ο Γιάγια Τουρέ αποφάσισε να πάρει θέση για την εικόνα που παρουσιάζει έως τώρα και με μήνυμά του στο Twitter, υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει και ότι θα τα δώσει όλα για να πανηγυρίσει πρωτάθλημα ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφή της τελευταίας δεκαετίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η άφιξή του στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, προκάλεσε έκρηξη χαράς και ικανοιποίησης στους οπαδούς των Πειραιωτών. Ο Γιάγια Τουρέ, περί ου ο λόγος, γύρισε «σπίτι του» το καλοκαίρι, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να προσφέρει αυτά που παγματικά μπορεί στους Ερυθρόλευκους. Το γνωρίζει, το καταλαβαίνει, αντιλαμβάνεται τις ευθύνες του και εμφανίζεται έτοιμος και αποφασισμένος να αλλάξει την κατάσταση. Αρδην.

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού και συνολικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποφάσισε να «μιλήσει». Με μήνυμά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Ιβοριανός μέσος αναφέρθηκε στο ξεχωριστό δέσιμο που έχει με τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον ίδιο τον σύλλογο, ενώ υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να αλλάξουν την κατάσταση και να επανέλθει ο σύλλογος εκεί που αξίζει.

Συγκεκριμένα, ο Τουρέ έγραψε τα εξής: «Επέστρεψα στον Ολυμπιακό λόγω των οπαδών μας, αλλά και για να κερδίσω τρόπαια για αυτούς. Το δέσιμό μας είναι ξεχωριστό. Οπότε πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να νικήσουμε για αυτούς και θα κάνω τα πάντα για να το κάνουμε πραγματικότητα. Αυτός ο σύλλογος είναι οι ΟΠΑΔΟΙ του. Θα τα δώσουμε όλα».

https://twitter.com/YayaToure/status/1062389159971749888

Οπως γίνεται αντιληπτό, ο Τουρέ δείχνει να έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Και κυρίως δείχνει να έχει ενστερνιστεί τις δικές του ευθύνες. Καθώς η εικόνα του, ειδικά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ήταν πάρα πολύ κακή. Ως ένας από τους κορυφαίους μέσους που έπαιξαν ποτέ ποδόσφαιρο, ο Τουρέ έχει εγωισμό και δεν αποδέχεται να εμφανίζει τέτοια εικόνα. Εφόσον, λοιπόν, πείσμωσε και αποφάσισε να αλλάξει τα πράγματα, ο Ολυμπιακός μόνο να κερδίσει έχει από την παρουσία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ