Τι είδε ο chief scout της Ρεν σε ΟΑΚΑ, Φάληρο

Τι είδε ο chief scout της Ρεν σε ΟΑΚΑ, Φάληρο

To10.gr αποκαλύπτει τους παίκτες που παρακολούθησε ο Ζαν-Λουκ Μπουιζίν στην ινκόγκνιτο παρουσία του σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη. Ο Μπάρκας, ο Κούτρης, ο Γιαννούλης και η... έκπληξη με Ποντένσε.

Οι ομάδες που έδωσαν το παρών στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν αρκετές. Με το ενδιαφέρον τους να επικεντρώνεται στα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, αλλά και στο αιώνιο ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, με αρκετούς από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος να αγωνίζονται στις τέσσερις ομάδες. Ενώ κάποιοι εξ αυτών βρίσκονταν ή… μπήκαν στο μάτι του ανθρώπου που κάνει της μεταγραφές στη Ρεν.

Ο Ζαν-Λουκ Μπουιζίν ήρθε ινκόγκνιτο για δεύτερη φορά φέτος στην Ελλάδα, πάλι έχοντας συγκεκριμένη λίστα ονομάτων στα χέρια του. Και θέσεων, βεβαίως. Αρχικά, ο Γάλλος υπεύθυνος μεταγραφών της Ρεν (σ.σ. μίας εκ των πλουσιότερων ομάδων της Γαλλίας), βρέθηκε στο ΟΑΚΑ. Εκεί είχε τα μάτια του στραμμένα στον Βασίλη Μπάρκα. Με λόγο. Η ομάδα του θα αναζητήσει βασικό γκολκίπερ για τη νέα σεζόν και ο διεθνής πορτιέρο της ΑΕΚ συγκεντρώνει στοιχεία που αρέσουν στον Γάλλο παράγοντα. Εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες η απόδοση του Μπάρκα κόντρα στον Ατρόμητο, είχε κάποια «σκοτεινά» σημεία για τον Μπουιζίν. Που όμως δεν θα σταματήσει να τον παρακολουθεί. Στενά.

Στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, υπήρχε κι άλλος παίκτης πάνω τον οποίο είχε στραμμένη την προσοχή του ο Μπουιζίν. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Τον 23χρονο αριστερό μπακ του Ατρόμητου, ο οποίος είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του Περιστερίου και αυτές τις ημέρες επέστρεψε στην Εθνική, καθώς είναι στις κλήσεις του Αγγελου Αναστασιάδη. Ο Ελληνας μπακ ήταν θετικός και σημειώθηκε στο μπλοκάκι του Γάλλου «κατασκόπου», για περαιτέρω σκάουτινγκ.

Το ίδιο, ωστόσο, συνέβη και με τον παίκτη που αποτέλεσε τον λόγο της παρουσίας του Μπουιζίν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο λόγος για τον Λεονάρντο Κούτρη. Έναν παίκτη που η Ρεν παρακολουθεί από πέρυσι και τώρα που επέστρεψε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, ήρθε να τον τσεκάρει ξανά. Καθώς είναι ένα από τα πρώτα ονόματα των Γάλλων για τη (δεδομένη) μεταγραφή αριστερού μπακ που θα κάνουν, ίσως και τον Ιανουάριο. Μάλιστα, αν και ο Κούτρης δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης, έχει στοιχεία που αρέσουν στον γαλλικό σύλλογο, είναι σε πολύ καλή ηλικία, έχει παίξει με επιτυχία στο Champions League και το Europa League και γενικώς λογίζεται ως μία λύση πρώτης γραμμής, που θα εξεταστεί σοβαρά!

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπουιζίν ξεχώρισε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή από το αιώνιο ντέρμπι. Έναν παίκτη… εκτός προγράμματος, ο οποίος του άρεσε πάρα πολύ. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος τον ενθουσίασε με τις κινήσεις του με και χωρίς την μπάλα, με την τεχνική του και με τη συνολική παρουσία του. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να ανοίξει σχετικός φάκελος στη Ρεν για τον Πορτογάλο. Καθώς θεωρείται παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί εντυπωσιακά! Επαναλαμβάνουμε σε αυτό το σημείο ότι η Ρεν δεν έχει κανένα θέμα χρημάτων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πριν από δύο καλοκαίρια έκανε επίσημη πρόταση ύψους 18.000.000 € στον Ολυμπιακό για τον Παναγιώτη Ρέτσο! Όχι στα λόγια, επίσημα…

Κλείνοντας, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπουιζίν δεν παρακολουθεί πλέον τον Μάρκο Λιβάγια, καθώς θεωρεί ότι δεν μπορεί να παίξει ως σέντερ φορ στο επίπεδο που αναζητά η Ρεν, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού, αυτός που του άρεσε και θεωρεί ότι έχει ποιότητα, αλλά και σωστή ποδοσφαιρική πεδία είναι ο Χατζηγιοβάνης. Μάλιστα, αν και ο εξτρέμ του ΠΑΟ δεν ήταν καλός στο ντέρμπι, ο Γάλλος «κατάσκοπος» διέκρινε πολύ καλά στοιχεία, ενώ εντυπωσιάστηκε από την κίνησή του χωρίς την μπάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ