Αποθέωση για Καμαρά: «Μέσος από το καλούπι του Καντέ»

Αποθέωση για Καμαρά: «Μέσος από το καλούπι του Καντέ»

Η ιστοσελίδα www.footballwhispers.com χρησιμοποιεί εντυπωσιακούς χαρακτηρισμούς για τον νεαρό μεσοαμυντικό του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για «καλούπι Καντέ». Διαβάστε πόσο κοστολογεί τον διεθνή άσο, την πρόβλεψη για την εξέλιξη της καριέρας του αλλά και γιατί το πασίγνωστο παιχνίδι football manager ρίχνει τα «φώτα» στον 21χρονο μέσο εγκωμιάζοντας τον Καμαρά.

Είναι η αποκάλυψη της χρονιάς. Ο παίκτης που έδειξε από το πρώτο κιόλας φιλικό της προετοιμασίας ότι έχει το ταλέντο για να κάνει την διαφορά και τούτο φάνηκε στα παιχνίδια που ακολούθησαν. Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός πέτυχε διάνα με την απόκτηση του Μαντί Καμαρά καθώς ο νεαρός μέσος της ομάδας του λιμανιού έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους ερυθρόλευκους.

Ο Καμαρά πέτυχε κάτι που δεν είναι εύκολο. Μπήκε στην εντεκάδα του Ολυμπιακού κι εξελίχθηκε σε βασικό στέλεχος της ομάδας, σ’ ένα καλοκαίρι μάλιστα που οι πειραιώτες έκαναν είκοσι μεταγραφές. Είναι δεδομένο πως έχει και το ταλέντο αλλά και τα κότσια για να το πετύχει. Το απέδειξε με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο και ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύτηκε. Τον εμπιστεύτηκαν επίσης και στην Εθνική ομάδα της Γουινέας. Τα σχόλια των συμπατριωτών του μετά το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας ήταν αποθεωτικά.

Εξίσου αποθεωτικά ήταν όμως και τα όσα έγραψε η ιστοσελίδα www.footballwhispers.com για τον νεαρό μεσοαμυντικό του Ολυμπιακού. Ο Καμαρά εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη και είναι επόμενο τα «φώτα» να πέφτουν πάνω στον διεθνή άσο της ομάδας του λιμανιού. To10.gr σας είχε άλλωστε ενημερώσει για το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ. Και δεν είναι μόνο η γερμανική ομάδα, υπάρχει και συνέχεια.

Πάμε όμως να δούμε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει η ιστοσελίδα τον νεαρό άσο της ομάδας του Πειραιά κι αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ο Καμαρά έχει «κλέψει» την παράσταση σε σημείο που το όνομα του να κάνει ντόρο σε μεγάλες αγορές. Η ιστοσελίδα που προαναφέραμε κάνει προτάσεις για την αγορά παικτών στο football manager, το πασίγνωστο παιχνίδι με την εξαιρετική βάση δεδομένων για ποδοσφαιριστές και ομάδες. Και βέβαια όλοι γνωρίζουν ότι την συγκεκριμένη βάση δεδομένων συμβουλεύονται μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι και πολλοί σκάουτερ.

Μέσα από το football manager μπορούν να διαμορφώσουν μια πλήρη εικόνα για παίκτες και τα χαρακτηριστικά τους, με τον Καμαρά να έχει περίοπτη θέση στο σχετικό ρεπορτάζ. Η αναφορά στον νεαρό άσο του Ολυμπιακού γίνεται με αφορμή την απόκτηση παικτών στο football manager που μπορούν να κάνουν την διαφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Και είναι φυσικά πολύ σημαντική υπόθεση για τον διεθνή άσο της ομάδας του λιμανιού, που το όνομα του φιγουράρει στην σχετική λίστα.

«Η ομάδα σας θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για την επιτυχία αν κάνει τις σωστές επιλογές στον χώρο της μεσαίας γραμμής και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές. Ο κόσμος ζει στην μετά – Νεϊμάρ εποχή αλλά θα σας προτείνουμε παίκτες που είναι σίγουρο πως ανήκουν στην κατηγορία value for money» αναφέρεται χαρακτηριστικά, με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα να επισημαίνει για τον Καμαρά.

«Έχει το καλούπι του Καντέ»

«Μιλάμε για έναν παίκτη που θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι της υπομονής προκειμένου να τον αποκτήσετε, αλλά θ’ αξίζει περισσότερα απ’ όσα θα δώσετε. Ο Καμαρά έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να εξελιχθεί σε κορυφαίο box to box μέσο, ένας μέσος στο «καλούπι» του σταρ της Τσέλσι Ν’Γκολό Καντέ» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα για τον 21χρονο άσο του Ολυμπιακού. Αν μη τι άλλο μια αποθεωτική αναφορά για τον Μαντί Καμαρά αλλά υπάρχει και συνέχεια.

«Η απόκτηση του θα σας κοστίσει περίπου 5 εκατ. λίρες (κάτι παραπάνω από 6,5 εκατ. ευρώ) στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά πολύ γρήγορα θα αποδείξει ότι η αξία του είναι μεγαλύτερη. Κάθε ομάδα που θέλει να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις πρέπει να έχει στο ρόστερ της έναν παίκτη όπως είναι ο Καμαρά. Ένας παίκτης που μπορεί να έχει θέση και στις υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους».

Στο σχετικό δημοσίευμα υπάρχει και ο πίνακας με την αξιολόγηση του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού στο δημοφιλές παιχνίδι ενώ γίνεται αναφορά και σε άλλους νεαρούς μέσους, που έχουν την προοπτική να εξελιχθούν και να κάνουν σπουδαία καριέρα. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Καμαρά έχει καταφέρει μέσα από την σκληρή δουλειά ν’ αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες να κάνει την διαφορά κι όπως προαναφέραμε αυτό δεν ήταν εύκολο.

Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στις δυνατότητες «εκτόξευσης» που δίνει ο Ολυμπιακός καθώς ο νεαρός μέσος είδε την «μετοχή του να κάνει limit up» φορώντας την φανέλα της ομάδας του λιμανιού. Αν μη τι άλλο το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποδεικνύει και  την προοπτική που προσφέρει ο Ολυμπιακός αλλά είναι δεδομένο πως αν κάποια ομάδα θελήσει να «χτυπήσει την πόρτα» των ερυθρόλευκων για να συζητήσει για τον Καμαρά, θα πρέπει να γνωρίζει πως η κουβέντα δεν μπορεί να ξεκινήσει από τα 5 εκατ. ευρώ.

Χρειάζονται πολλά περισσότερα για να γίνει συζήτηση κι αυτό το ξέρει καλά και η Ντόρτμουντ και οι άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού. Και φυσικά οι ερυθρόλευκοι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την επιλογή που έκαναν τον περασμένο Ιανουάριο, προχωρώντας στην απόκτηση του νεαρού μεσοαμυντικού. Η κίνηση των ερυθρόλευκων δικαιώνεται σε χρόνο dt καθώς ο νεαρός Αφρικανός μέσος έχει ήδη αποκτήσει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα του λιμανιού.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ