Επιμένουν οι Τυνήσιοι για Μπεν Αμόρ και Ολυμπιακό (vids)

Επιμένουν οι Τυνήσιοι για Μπεν Αμόρ και Ολυμπιακό (vids)

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, ο 26χρονος μέσος παραμένει στο «ερυθρόλευκο» στόχαστρο και μάλιστα οι Τυνήσιοι αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτησή του.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τυνησία για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον αμυντικό μέσο της Étoile Sportive du Sahel, Μοχάμεντ Αμίν Μπεν Αμόρ.  Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, οι Πειραιώτες παρακολουθούν στενά την περίπτωση του 26χρονου μέσου και ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.

«Ο Μπεν Αμόρ παραμένει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο ελληνικός σύλλογος μάλιστα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Étoile Sportive du Sahel, προκειμένου να κάνει δικό του τον Τυνήσιο διεθνή άσο», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Ο συμπατριώτης του Γιασίν Μεριά, αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και ως κεντρικός χαφ. Είναι 29 φορές διεθνής με τους Αετούς της Καρχηδόνας και έχει σκοράρει τρία γκολ. Είναι πλέον ένα από τα βασικά στελέχη στην εθνική του ομάδα και μάλιστα έλαβε μέρος στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας. Στον αγώνα με την Αγγλία μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε για 16’ λεπτά, ενώ στα άλλα δύο ματς του ομίλου έμεινε στον πάγκο.

Ο Μπεν Αμόρ ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Étoile Sportive du Sahel και το 2014 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Τον Ιανουάριο του 2018 δόθηκε ως δανεικός στην Αλ Αχλί και το καλοκαίρι επέστρεψε στην Τυνησία. Φέτος, έχει αγωνιστεί σε 6 παιχνίδια, έχοντας συνολικά 540 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ