Λουντ: «Χώρα των άκρων η Ελλάδα, είχαμε χάσει και μου είχαν σπάσει το αυτοκίνητο»

Λουντ: «Χώρα των άκρων η Ελλάδα, είχαμε χάσει και μου είχαν σπάσει το αυτοκίνητο»

Ο Φινλανδός μέσος μίλησε στους συμπατριώτες του για την εμπειρία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Ρόμπιν Λουντ, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να βρίσκεται στη χώρα μας με την αποστολή της εθνικής ομάδας της Φινλανδίας, για τον αυριανό (15/11) αγώνα των δύο χωρών στο ΟΑΚΑ για το Nations League.

Ο διεθνής άσος με αφορμή το παιχνίδι της γαλανόλευκης με τους Σκανδιναβούς, ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες τους για την εμπειρία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ο 25χρονος, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην ισπανική Χιχόν και είναι συμπαίκτης με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Ούρος Τζούρτζεβιτς, χαρακτήρισε την Ελλάδα ως μία χώρα των άκρων.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι μετά από ένα ντέρμπι στο οποίο είχε χάσει ο Παναθηναϊκός βρήκε το αυτοκίνητό του σπασμένο, ενώ μετά από μία νίκη σε ένα ντέρμπι με το Τριφύλλι έτρωγε δωρεάν σε εστιατόρια για μία εβδομάδα! «Έπειτα από ήττα του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι βρήκα το αυτοκίνητο μου σπασμένο. Την ίδια στιγμή όταν είχαμε νικήσει σε άλλο ντέρμπι, δεν πλήρωνα για μια εβδομάδα σε εστιατόρια. Δεν με άφηναν να το κάνω. Η Ελλάδα είναι μια χώρα των άκρων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Λουντ ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2015 από την Ελσίνκι και παρέμεινε στο Τριφύλλι για τρία χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε μόνιμα στην Ισπανία για χάρη της Χιχόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ