Ολυμπιακός : «Ενδιαφέρεται για τον Γκανέα»

Ολυμπιακός : «Ενδιαφέρεται για τον Γκανέα»

Η ισπανική εφημερίδα «AS» αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Κριστιάν Γκανέα, 25χρονο αριστερό μπακ της Βιτορούλ.

Ο αριστερός μπακ της Κονστάνστα, Κριστιάν Γκανέα είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Ολυμπιακού, αλλά και της Μπιλμπάο. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα Ας αναφέρει ότι ο 25χρονος αριστερός μπακ – χαφ της ρουμάνικης ομάδας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Βάσκων, αλλά κάνει λόγο και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και γερμανικών συλλόγων.

«Ο Γκανέα έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι της Κονστάντα εναντίον της Τιμισοάρα  και μάλιστα πέτυχε γκολ. Η Μπιλμπάο παρακολουθεί με ενδιαφέρον τον παίκτη, αλλά οι καλές του εμφανίσεις έχουν προκαλέσει και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, που επίσης τσεκάρει τον παίκτη. Υπάρχουν επίσης και γερμανικές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του» αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ αλλά υπάρχει και συνέχεια.

«Ο Γκεόργκε Χάτζι είναι ο προπονητής της Κονστάνστα κι έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια για την αξία του παίκτη. Το συμβόλαιο του 25χρονου αμυντικού με την ομάδα του λήγει το 2019 και ο Χάτζι γνωρίζει πως υπάρχει κίνδυνος να χάσει τον παίκτη. Γι’ αυτό έχει ταχθεί υπέρ της ανανέωσης του συμβολαίου του Γκανέα». Στο σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενούνται και παλιότερες δηλώσεις του 25χρονου αμυντικού, ο οποίος είχε τονίσει πως η Μπιλμπάο είναι μια ομάδα που ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του.

Τώρα όμως η ισπανική εφημερίδα βάζει στο παιχνίδι και τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον 25χρονο Ρουμάνο αμυντικό.

Υπενθυμίζουμε, άλλωστε, ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ για τον Ιανουάριο. Και αυτό διότι ο Λεονάρντο Κούτρης δεν μπορεί να βγάλει μόνος του όλη τη σεζόν, αλλά και επειδή ο Χρβόγιε Μίλιτς δεν έχει καταφέρει να πείσει και είναι πιθανό να αποχωρήσει.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΑΝΕΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ