Ποιο κρύο; Στο Ρέντη έπαιξαν Beach soccer!

Ποιο κρύο; Στο Ρέντη έπαιξαν Beach soccer!

Την Παρασκευή οι Ερυθρόλευκοι έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο και στη συνέχεια έπαιξαν beach soccer! Οι νέοι… ρόλοι των Τουρέ, Γκιγιέρμε και Μάνου - Μπήκε και έπαιξε και ο Πέδρο Μαρτίνς!

Η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων και η φυγή των «ερυθρόλευκων» διεθνών έχει αδειάσει το προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Οσοι έχουν απομείνει προπονούνται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά για να παρουσιαστούν έτοιμοι στον… Γολγοθά που ακολουθεί.

Την Παρασκευή το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια οι Πειραιώτες έπαιξαν beach soccer! Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι οποίες έχουν αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται το τιμόνι του συλλόγου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υπάρχει γήπεδο beach soccer, το οποίο χρησιμοποιούν ανά τακτά χρονιά διαστήματα οι παίκτες. Οι Ερυθρόλευκοι σήμερα δεν πτοήθηκαν από το κρύο και έπαιξαν ποδόσφαιρο στην άμμο!

Συγκεκριμένα, οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν για πέντε ημίχρονα. Στα τρία ημίχρονα οι Γιάγια Τουρέ, Γκιγιέρμε και Δημήτρης Μάνος άλλαξαν θέσεις και αγωνίστηκαν εναλλάξ ως τερματοφύλακες, δείχνοντας τις ικανότητές τους κάτω από τα γκολπόστ. Στα δύο τελευταία ημίχρονα μάλιστα μπήκε στο παιχνίδι και ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να δείχνει στους παίκτες του τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα στην οποία έπαιζαν οι Τουρέ, Γκιγιέρμε, Μάνος, Χουτεσιώτης, Πάρντο, Ποντένσε, Βρουσάι, Γιαννιώτης και Μιράντα.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε στους παίκτες ότι το επόμενο διήμερο θα έχουν ρεπό και τους έδωσε ραντεβού για την Δευτέρα. Οι Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, ενόψει των δύσκολων και συνεχόμενων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ