Μήνυμα Μαρτίνς στο Ρέντη: «Τέλος στη σπατάλη ευκαιριών»

Μήνυμα Μαρτίνς στο Ρέντη: «Τέλος στη σπατάλη ευκαιριών»

Συνεχίζεται η δουλειά στο Ρέντη, με τον Πορτογάλο να έχει ρίξει το βάρος στην τελική προσπάθεια - Εξτρα προπόνηση 45 λεπτών για τους Ερυθρόλευκους μόνο με τελειώματα φάσεων και παρατηρήσεις του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός στα περισσότερα παιχνίδια που έχασε βαθμούς ήταν καλύτερος από τους αντιπάλους του, αλλά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην τελική προσπάθεια. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των αγώνων κόντρα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, όπου οι Ερυθρόλευκοι έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες. Οι Πειραιώτες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, ειδικά στον αγώνα με τον Δικέφαλο, πίεσαν και έβαλαν στα καρέ της την ομάδα του Λουτσέσκου, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Η αφλογιστία έχει προβληματίσει έντονα τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βλέπει τους παίκτες του να δημιουργούν φάσεις, αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν. Ο Πορτογάλος είναι αποφασισμένος να διορθώσει τις ατέλειες, προκειμένου η ομάδα του στην επανέναρξη του πρωταθλήματος να παρουσιαστεί καλύτερη, ειδικά στην τελική προσπάθεια. Η διακοπή του πρωταθλήματος και η απουσία των διεθνών δημιουργεί πολλά προβλήματα στο έργο του Ιβηρα κόουτς, αλλά η δουλειά στο Ρέντη δεν σταματά.

Ο 48χρονος συνεχίζει να δουλεύει με τους παίκτες που έχουν απομείνει στις «ερυθρόλευκες» αθλητικές εγκαταστάσεις. Συγκεκριμένα, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη παραμένουν οι Ποντένσε, Μάνος, Τουρέ, Βρουσάι, Χριστοδουλόπουλος, Ναουέλ, Φετφατζίδης, Γκιγιέρμε, Πάρντο και Μιράντα, οι τερματοφύλακες Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης και Σα, αλλά και οι τραυματίες Γκερέρο και Χασάν.

Ο Πορτογάλος προπονητής δίνει βαρύτητα στα τελειώματα των φάσεων και μάλιστα χθες έγινε έξτρα προπόνηση 45 λεπτών αφιερωμένη στην τελική προσπάθεια. Οι Πειραιώτες πρέπει να βελτιωθούν σε αυτόν τον τομέα και ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του. Ο Ολυμπιακός το επόμενο διάστημα έχει μπροστά του πολλούς και δύσκολους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα πρέπει να παρουσιαστεί δυνατός και έτοιμος να κερδίζει πολύτιμους πόντους.

Παράλληλα, όπως διαβάσετε από to10.gr, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έστειλε στο Ρέντη εκπαιδευτή διαιτησίας. Ο παρατηρητής και περιφερειάρχης διαιτησίας, Θάνος Νικολακόπουλος, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο και μίλησε στους παίκτες των Πειραιωτών για τους νέους κανονισμούς. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό, προκειμένου να ξεκουραστούν. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Δευτέρα, όταν και θα ξεκινήσει σιγά σιγά η προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ