Συνάντηση Περέιρα, Φούσεκ με ΠΑΟΚ

Συνάντηση Περέιρα, Φούσεκ με ΠΑΟΚ

Μια ιδιαίτερα… ενδιαφέρουσα συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Αρχιδιαιτητή, τον υπερσύμβουλο της ΦΙΦΑ, τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Σαραϊδάρη.

Πριν λίγες εβδομάδες οι άνθρωποι της ΦΙΦΑ είχαν συνάντηση με εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της χώρας για να συζητήσουν τα θέματα του ποδοσφαίρου μας και να ακούσουν τις θέσεις τους.

Όλοι μαζί τα είπαν, ο καθένας από την πλευρά του έθεσε τους δικούς του προβληματισμούς. Τώρα όμως μια ιδιαίτερα… ενδιαφέρουσα συνάντηση, σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν έχουν διαψευσθεί, έρχεται να βάλει αρκετά ερωτήματα στο τραπέζι. Σε αντίθεση με την συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων που είχε «διαφημιστεί», έγινε στην Θεσσαλονίκη ένα ραντεβού τεσσάρων και πάλι, απλά με την διαφορά πως από την μια πλευρά ήταν ο Περέιρα με τον Φούσεκ και από την άλλη άνθρωποι του ΠΑΟΚ, για την ακρίβεια ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο Σαραϊδάρης.

Για πιο λόγο ο υπερσύμβουλος της ΦΙΦΑ, ο Αρχιδιαιτητής τα είπαν με τον Αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ και τον πρώην διαιτητή και νυν υπεύθυνο δημοσίων και διεθνών σχέσεων του δικεφάλου του βορρά;

Χωρίς να έχει βεβαίως ανακοινωθεί κάτι από καμία πλευρά. Και αυτό είναι το περίεργο στην όλη υπόθεση. Θα υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση; Κάποια επιβεβαίωση; Ή θα το αφήσουν στα… κρυφά;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ