Καρυπίδης: «Πήραμε καλό προπονητή, είμαι αισιόδοξος για τον Αρη»

Καρυπίδης: «Πήραμε καλό προπονητή, είμαι αισιόδοξος για τον Αρη»

Ο Θοδωρής Καρυπίδης παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Άρη, ενώ αναφέρθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ, τον Σάββα Παντελίδη, αλλά και τον Πάκο Ερέρα.

Δηλώσεις σχετικά με την αλλαγή προπονητή στον Αρη και τον αγώνα με τον ΟΦΗ έκανε ο Θοδωρής Καρυπίδης μιλώντας στη Nova. Ο ισχυρός άνδρας των κίτρινων δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια και ενώ αναφέρθηκε και στις διαφωνίες που όπως είπε υπήρχαν με τον Πάκο Ερέρα.

Όπως τόνισε αρχικά: «Είμαι αισιόδοξος, πήραμε έναν πολύ καλό προπονητή, χωρίς να σημαίνει ότι ο προηγούμενος δεν ήταν καλός. Είχαμε κάποιες διαφωνίες μαζί του και επιλέξαμε να αλλάξουμε. Ο νέος προπονητής ξέρουμε ποιος είναι και ελπίζουμε να πάμε καλά…».

Όταν ρωτήθηκε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ τόνισε ότι: «Έίναι μια δύσκολη έδρα αυτή που θα παίξουμε, ένα δύσκολο παιχνίδι σίγουρα, αλλά έχουμε βελτιωθεί πολύ».

Για τους λόγους της αγωνιστικής «κοιλιάς» είπε: «Δεν νομίζω ότι η ομάδα έκανε ‘κοιλιά’. Δείτε τα παιχνίδια, ήμασταν άτυχοι με τον ΠΑΟΚ, χάσαμε πέναλτι και δεχθήκαμε κρύο γκολ στο 86′, είχαμε ένα κακό ημίχρονο με την ΑΕΚ, ενώ με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, χάσαμε φάσεις και ο Ολυμπιακός έκανε δυο ευκαιρίες και πέτυχε ένα γκολ.

Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια, πιστεύω στα παιδιά, θέλει και τύχη το ποδόσφαιρο. Είδατε με τον Πανιώνιο, το γήπεδο ήταν κατηφορικό, αλλά στο τέλος χάσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ