Κλήθηκαν σε απολογία Ατρόμητος και Σπανός

Κλήθηκαν σε απολογία Ατρόμητος και Σπανός

Σε απολογία από το Πειθαρχικό όργανο της Super League κλήθηκαν τέσσερις ΠΑΕ, όπως και ο Γιώργος Σπανός, για τα γεγονότα στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Σε απολογία για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό κλήθηκε ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών, Γιώργος Σπανός, όπως και ο ίδιος ο σύλλογος για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Θυμίζουμε πως η ένταση μετά το μεταξύ τους ματς στο Περιστέρι ήταν μεγάλη, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να έρχονται σε αντιπαράθεση και μάλιστα κάποιους να έρχονται κοντά ακόμα και στο να πιαστούν στα χέρια.

Ακολούθησε έντονο λεκτικό επεισόδιο οπαδών με δημοσιογράφους και εν συνεχεία γαϊτανάκι ανακοινώσεων, με τον Ατρόμητο να κάνει την αρχή, απάντηση του Παναθηναϊκού, ανταπάντηση των Περιστεριωτών.

Ο Σταμάτης Γαρρής έδωσε τη δική του εκδοχή μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ενώ θέση επί των γεγονότων πήρε και ο Χρήστος Γαλαριώτης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό».

«Στηρίξαμε την εξυγίανση, αλλά αναθεωρούμε», ήταν -μεταξύ άλλων- το σχόλιο του Βασίλη Μπέτση, με τον Ατρόμητο να προγραμματίζει σήμερα συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα, προκειμένου να του εκφράσει τα παράπονά του για τις διαιτησίες που αντιμετώπισε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κλήθηκαν επίσης ο Απόλλων Σμύρνης και ο Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των φιλάθλων και ο Παναιτωλικός και ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνηας, για τη συμπεριφορά του στο ματς με τη Λάρισα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 30/11/2017 και ώρα 15:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 12η αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Απόλλων Σμ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 25/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,  σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Απόλλων Σμ.-ΠΑΕ Λαμία.

*  Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 1 εδ. α, παρ. 3 περ. α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γερ. Μπελεβώνη (Β΄ εκπρόσωπο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 26/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 26/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Μπελεβώνη στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ ΑΕΛ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 10 παρ. 1 περ. δ σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3, και 5 ,  του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Γ. Σπανό (αξιωματούχο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.),  στην από 25/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ρογ΄από 27-11-2017 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Σπανού  καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.- ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 10 παρ. 1 περ. δ σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3, και 5 , 15 παρ. 2, περ. α,  4 περ. α του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 26/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 26/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 1 εδ. α΄ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ