Το χατ τρικ του Πασχαλάκη (vid)

Το χατ τρικ του Πασχαλάκη (vid)

Η απόκρουση Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο πέναλτι του Γιουνές ήταν αρκετή για να του δώσει το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το μήνα Οκτώβριο. Στη δεύτερη θέση ο Μαουρίσιο και στην τρίτη ο Λημνιός.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του «Play of the Month» για τον Οκτώβριο. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ήταν η «απογείωση» του στη Βασιλεία. Τον Σεπτέμβριο το τετ α τετ στο Καραϊσκάκη στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Τον Οκτώβριο σειρά πήρα μία απόκρουση πέναλτι. Η δεύτερη του The Goldkeeper τη φετινή σεζόν.

Ο Άρης αιφνιδίασε τον Δικέφαλο στο Κλέανθης Βικελίδης, πήρε το προβάδισμα μόλις στο δύο, η ομάδα του Λουτσέσκου αντέδρασε και με δύο γκολ του Πρίγιοβιτς έφυγε με τη νίκη από την έδρα των Κιτρινόμαυρων.

Ανάμεσα όμως στα δύο τέρματα του Σέρβου χρειάστηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης να κάνει τη δουλειά του, με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Ο Χάμζα Γιουνές έστησε τη μπάλα στα 11 βήματα, εκτέλεσε με δύναμη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ με τα πόδια έδιωξε τη μπάλα και κράτησε το 1-1.

Αυτή η ενέργεια ήταν αρκετή για να χαρίσει στον Πασχαλάκη τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του nak Play of the Month. Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο διεθνής τερματοφύλακας συγκέντρωσε το… ηγεμονικό 71,1% και πήρε το βραβείο. Στη δεύτερη θέση έμεινε η ασίστ του Πέλκα στον Μαουρίσιο , στην εξαιρετική κομπίνα που έστησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Λημνιός , που σκόραρε λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο γήπεδο, στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό.

https://tv.paokfc.gr/video/to-chat-trik-tou-paschalaki

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ