ΑΕΚ: Ώρα… αποφάσεων

ΑΕΚ: Ώρα… αποφάσεων

Ουζουνίδης, Λυμπερόπουλος και διοίκηση «ξεψαχνίζουν» τους στόχους της ΑΕΚ για τον Δεκέμβρη

Μετά το ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και την εντός έδρας ήττα, στην ΑΕΚ τα… έβαλαν κάτω και πήραν σημαντικές αποφάσεις. Η πιο σπουδαία εξ’ αυτών ότι θα στηριχθεί ο προπονητής, το υπάρχον ρόστερ και δεν πρόκειται να διαλυθεί ότι καλό «χτίστηκε» στην ομάδα που έστειλε το κλαμπ στους ομίλους του Champions League, αλλά και η δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα. Το -9 της απόστασης από την κορυφή ναι μεν είναι «βαρύ», αλλά έχουμε μόλις το 1/3 του πρωταθλήματος στα… μάτια μας ως εικόνα και στην ΑΕΚ θα κάνουν τα πάντα μέχρι το τέλος του α’ γύρου για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ θέλουν να είναι και κοντά στον στόχο της δεύτερης θέσης η οποία επίσης οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Και αυτό είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος επίσης για το κλαμπ.

Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, στην ΑΕΚ τσέκαραν και μεταγραφικούς στόχους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο (και τον Χριστόφορο Κόλα) το βράδυ της Πέμπτης ήταν στο ΟΑΚΑ για να δουν τον Φινλανδό χαφ Γκλεν Καμαρά που βρίσκεται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα. Και δείχνει να είναι παίκτης που ταιριάζει περισσότερο ως αντι-Σιμόες με τα χαρακτηριστικά που έχει. Επίσης, ο προπονητής της Ένωσης είδε υποψήφιους στόχος και τις επόμενες ημέρες, ώστε να επιλέξουν ποιους θα… χτυπήσουν για την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου. Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει δεδομένα να αποκτήσει χαφ με οργανωτικές ικανότητες και να καλύψει το μεγάλο κενό στον άξονα, ενώ θέλει και ακραίο επιθετικό για να εμπλουτίσει το ρόστερ.

Ο Λούκας Βιγιαφάνες είναι μια περίπτωση που ήρθε στο προσκήνιο και ενδιαφέρει αρκετά ως πρότζεκτ. Έχει πολύ καλή επαφή με τον Ουζουνίδη από το κοινό τους παρελθόν στον ΠΑΟ, αλλά η υπόθεση έχει δεδομένες δυσκολίες. Ο 27χρονος Αργεντινός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με την Αλάνιασπορ και έχει χρόνο συμμετοχής (έχει παίξει όλα τα ματς πρωταθλήματος, και συνολικά έχει 1.000 αγωνιστικά λεπτά με 2 γκολ και μία ασίστ).

Στόχος στην ΑΕΚ είναι όσοι αποκτηθούν να είναι στη διάθεση του προπονητή αρχές Ιανουαρίου για να… ανοίξει και άλλο το rotation, ενώ στην Ένωση περιμένουν να προσαρμοστούν και να μπουν πιο δυνατά τόσο ο Γιαννιώτας όσο και ο Αλμπάνης που έχουν μείνει πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ