ΟΦΗ: «Πάτησε» χορτάρι ενόψει Άρη ο Νέιρα

ΟΦΗ: «Πάτησε» χορτάρι ενόψει Άρη ο Νέιρα

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον Άρη (25/11, 19.30). Στην προπόνηση της Δευτέρας πήρε μέρος ο Χουάν Νέιρα ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Σε αγωνιστική δράση επιστρέφουν και πάλι το προσεχές ΣΚ οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας, με τον ΟΦΗ να έχει δύσκολο έργο, φιλοξενώντας τον υπολογίσιμο φέτος Άρη (Κυριακή 25/11, 19:30) για την 11η αγωνιστική.

Οι ασπρόμαυροι έχουν μείνει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία (13η θέση με 7β.) και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να αρχίσουν να ανακάμπτουν.

Το θετικό για τον Νίκο Παπαδόπουλο, είναι ότι από σήμερα Δευτέρα (19/11) στις προπονήσεις, έστω και ατομικά, επέστρεψε ο Χουάν Νέιρα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Η προπόνηση, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/11) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, περιλάμβανε αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις τακτικής.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά από μέρες πάτησε χορτάρι ο Χουάν Νέιρα. Ο Αργεντίνος μέσος, ο οποίος έκανε θεραπεία τις προηγούμενες ημέρες, ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός επίσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Θανάσης Ντίνας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ισχυαλγία. Η συμμετοχή και των δυο στο παιχνίδι με τον Άρη θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος ανεβάζει στροφές σταδιακά.

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος προπονήθηκε κανονικά.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (20/11)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ