Ανεβάζει την ένταση ο Μαρτίνς

Ανεβάζει την ένταση ο Μαρτίνς

Διπλή προπόνηση σήμερα στο Ρέντη για τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενόψει του μεγάλου αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανεβάζει τους ρυθμούς θέλοντας να είναι πανέτοιμοι οι ερυθρόλευκοι για την κρίσιμη μάχη. Οι σκέψεις του 48χρονου προπονητή για την εντεκάδα και οι συζητήσεις με τους διεθνείς.

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν και οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο τη νίκη για την αναμέτρηση με την ομάδα του Κάναντι. Η αποστολή των πειραιωτών δεν θα είναι φυσικά εύκολη καθώς απέναντι τους θα είναι ένα πολύ δεμένο και αξιόμαχο σύνολο, που εντυπωσιάζει και την φετινή αγωνιστική περίοδο. Όλοι όμως στο μεγάλο λιμάνι ξέρουν καλά πως δεν υπάρχουν περιθώρια για «στραβοπάτημα» και γι’ αυτό τον λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε ν’ ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων. Το σημερινό πρόγραμμα των ερυθρόλευκων περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στο Ρέντη και είναι προφανές ότι ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θέλει να δώσει πιο έντονο ρυθμό στην προετοιμασία των παικτών του για τον πολύ σημαντικό αγώνα στο Περιστέρι.

Ο Μαρτίνς ξέρει καλά ότι η νίκη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και γι’ αυτό τον λόγο θέλει οι παίκτες του να είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Η απόφαση του Πορτογάλου προπονητή για διπλή προπόνηση σήμερα στο Ρέντη έχει να κάνει και με τους διεθνείς παίκτες που έλειπαν από το Ρέντη τις προηγούμενες μέρες. Θυμίζουμε ότι μετά την προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είχε κάνει πολύ κακή εμφάνιση αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, χάνοντας μάλιστα το ματς με 1-0. Ο Μαρτίνς δεν θέλει να δει την ομάδα του να την «ξαναπατάει» μετά από υποχρεώσεις Εθνικών ομάδων και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να γίνει σήμερα διπλή προπόνηση.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι σε μεγάλη ένταση θα κυλήσουν και οι προπονήσεις των επόμενων ημερών στο Ρέντη, καθώς ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά καταλαβαίνει πολύ καλά ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι ένας «τελικός» για τον Ολυμπιακό. Και για να πετύχουν τον στόχο τους οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι σωστά προετοιμασμένοι για την πολύ μεγάλη αναμέτρηση. Αν μη τι άλλο λοιπόν ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει με τις κινήσεις του στο Ρέντη πως ξέρει ότι ο Ολυμπιακός πάει σε μια μάχη από την οποία επιβάλλεται να βγει νικητής.

Η κουβέντα με τους διεθνείς

Αυτό που επίσης πρέπει να σημειωθεί και φανερώνει πολλά για την προετοιμασία των ερυθρόλευκων και στο ψυχολογικό κομμάτι, είναι ότι ο Μαρτίνς έχει κάνει κουβέντα με πολλούς παίκτες τις τελευταίες μέρες. Τώρα μιλάει και με τους διεθνείς για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που δεν ήταν τις προηγούμενες μέρες στο Ρέντη λόγω των υποχρεώσεων που είχαν με τις Εθνικές τους ομάδες. Ο Μαρτίνς θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών που έπαιξαν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, ώστε να πάρει τις σωστές αποφάσεις για την εντεκάδα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι.

Ο Μαρτίνς θα δείξει βίντεο στους παίκτες του με παιχνίδια του Ατρόμητου και θα αναλύσει στους ερυθρόλευκους τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Περιστερίου. Αυτό μάλιστα στο οποίο θα επιμείνει ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι η συγκέντρωση που πρέπει να έχουν σε όλο το ματς οι παίκτες του, καθώς ο Ατρόμητος έχει δείξει πως παλεύει σε όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, σκοράροντας μάλιστα σημαντικά γκολ που του έχουν δώσει σημαντικές νίκες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ