Επέστρεψε ο Βέλεθ, μπήκε ο Μαρτίνες ενόψει ΟΦΗ

Επέστρεψε ο Βέλεθ, μπήκε ο Μαρτίνες ενόψει ΟΦΗ

Ο Ισπανός αμυντικός ενσωματώθηκε στις προπονήσεις μετά την έξτρα άδεια που το δόθηκε, ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την ίωση.

Ευχάριστα είναι τα νέα που προέκυψαν την Τρίτη (20/11) από την προπόνηση του Άρη, ενόψει και της σημαντικής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή στο Ηράκλειο.

Ο Νίκο Μαρτίνες ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε χθες (19/11) και τον κράτησε εκτός προγράμματος. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός γυμνάστηκε κανονικά, θέτοντας έτσι εαυτόν στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Εξάλλου, στις προπονήσεις των κίτρινων ενσωματώθηκε και ο Φραν Βέλεθ, στον οποίο είχε δοθεί άδεια για προσωπική του υπόθεση.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με τον Ο.Φ.Η. στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (25/11, 19:30), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά τόσο ο Νίκο Μαρτίνες (ξεπέρασε την ίωση) όσο και ο Φραν Βέλεθ (έχει πάρει μια επιπλέον μέρα άδεια για μια προσωπική του υπόθεση).

Οι διεθνείς Μάβραϊ και Μπάσα ολοκληρώνουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας. Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί και πάλι στο «Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ