Σηκώνει τα μανίκια και ετοιμάζεται για το πρώτο του μεταγραφικό ταξίδι

Σηκώνει τα μανίκια και ετοιμάζεται για το πρώτο του μεταγραφικό ταξίδι

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr», ο Μάριο Μπρανκο, θα κάνει το πρώτο του μεταγραφικό ταξίδι με την ιδιότητα του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ο Μάριο Μπράνκο, μετά την αποχώρηση του Λούμπος Μίχελ από το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Ο Πορτογάλος με το «καλημέρα» σήκωσε τα μανίκια του και στρώθηκε στη δουλειά γιατί πολύ απλά θέλει να παρουσιάσει στον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του. Ο Μπράνκο, το προηγούμενο διάστημα ήταν ένας απλός παρατηρητής των θεμάτων που απασχολούσαν την ομάδα, ενώ ταυτόχρονα ενημερωνόταν για τις κινήσεις που έκανε ο Λούμπος Μίχελ.

Τώρα ήρθε η ώρα να δείξει τις ικανότητες στο να διαχειριστεί δύσκολές καταστάσεις όπως είναι αυτές με τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι. Δεν θα είναι εύκολες υποθέσεις καθώς σ’ αυτή την κατηγορία βρίσκονται ποδοσφαιριστές που αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας (Βαρέλα, Κρέσκο, Κάνιας…). Επίσης υπάρχουν και δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους η ΠΑΕ συζήτησε για μια αναπροσαρμογή στα συμβόλαια τους (Πέλκας και Πασχαλάκης).

Ο 43χρονος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, ταυτόχρονα θα τρέξει και το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας. Όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr το Γενάρη ο ΠΑΟΚ θα κάνει λίγες μεταγραφές σε θέσεις που πραγματικά πονάει η ομάδα. Πρώτη προτεραιότητα είναι η ενίσχυση στην αμυντική γραμμή καθώς θα αποκτηθεί ένας στόπερ, αλλά και ένας μπακ που θα έχει την ευχέρεια να παίξει και στις δύο θέσεις. Η τρίτη μεταγραφή θα είναι στα εξτρέμ.

Ο Μάριο Μπράνκο τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει το πρώτο του μεταγραφικό ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε ευρωπαϊκή χώρα για να δει ποδοσφαιριστή που έχει προταθεί και αγωνίζεται στη θέση του μπακ. Στόχος του παράγοντα του Δικεφάλου είναι να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας για να μπορέσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου να δουλέψει μαζί τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ