Βαρέλα: «Ποτέ δεν έχω πιέσει για νέο συμβόλαιο μέσω instagram» (pics)

Βαρέλα: «Ποτέ δεν έχω πιέσει για νέο συμβόλαιο μέσω instagram» (pics)

Ο δυναμικός αμυντικός του ΠΑΟΚ Φερνάντο Βαρέλα προέβη σε διευκρινίσεις σχετικά με το διαδικτυακό του μήνυμα που ερμηνεύτηκε ως «καμπανάκι κινδύνου» για το συμβόλαιό του που λήγει.

Όπως είναι γνωστό το προσεχές καλοκαίρι λήγουν 10 συμβόλαια παικτών του ΠΑΟΚ. Μεταξύ αυτών και του Φερνάντο Βαρέλα. Μπορεί τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα να θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους, ωστόσο μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές θα υπάρξει μεγάλη… φημολογία.

Ήδη μέσω social media ο παίκτης έκανε κάποιες δημόσιες τοποθετήσεις που εν πολλοίς παρερμηνεύτηκαν. Πιο συγκεκριμένα, ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έκανε ένα ποστάρισμα με διφορούμενο νόημα. Έγραψε ότι απομένουν 40 ημέρες, παραπέμποντας στην 1η Ιανουαρίου που μπορεί να αρχίσει να μιλάει αλλά και να κλείσει και σε άλλες ομάδες…

Λίγο αργότερα όμως, έσπευσε να δικαιολογήσει το εν λόγω διαδικτυακό μήνυμα και πάλι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, γιατί από πλευράς ΠΑΟΚ, δεν είδαν με καλό μάτι την αρχική του θέση.

«Ποτέ δεν πίεσα για συμβόλαιο μέσω του Instagram. Ξεκινώ κάτι νέο στη χώρα μου, έτσι οι φήμες είναι ψεύτικες. Είμαστε οικογένεια και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Μέχρι το τέλος (τρελά media δεν μπορώ να βάλω τίποτα στο Instagram μου), έγραψε συγκεκριμένα ο άσος του Δικέφαλου και στη συνέχεια επεξήγησε το αινιγματικό ποστάρισμα σχετικά με τις 40 ημέρες που από πολλές πλευρές ερμηνεύτηκε ως αντίστροφη μέτρηση για την στιγμή που μπορεί να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, αλλά τελικά… είναι οι ημέρες που απομένουν για να ολοκληρωθεί το σπίτι του πατέρα του στη χώρα του!

Δείτε τα ποστ:

https://www.instagram.com/p/BqcbAaPAnqn/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ