«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ντουρμισάι»

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ντουρμισάι»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Αλβανού επιθετικού του Πανιωνίου.

Ο Ολυμπιακός, όπως διαβάσατε από to10.gr, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γιώργου Μασούρα του Πανιωνίου και ενδεχομένως να κινηθεί για την απόκτησή του ακόμα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο νεαρός μέσος, ωστόσο, ίσως να μην είναι ο μοναδικός παίκτης από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες.

Την Τετάρτη υπήρξαν δημοσιεύματα στην Αλβανία, τα οποία ανάφεραν ότι ο 22χρονος επιθετικός των Κυανέρυθρων, Φιορίν Ντουρμισάι, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. «Ο Ντουρμισάι εξετάζεται από τον Ολυμπιακό», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αλβανοί  και προσθέτουν: «Φέτος έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και έχει σημειώσει 3 γκολ. Στο παρελθόν είχε παίξει ως δανεικός σε Λαμία και Καλλιθέα, ενώ πλέον απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου. Τώρα φαίνεται ότι είναι η στιγμή για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με τον Ολυμπιακό να αναζητά νέα ταλέντα. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται ζεστά για την περίπτωσή του», καταλήγει το εν λόγω ρεπορτάζ.

Ο Ντουρμισάι με τη φανέλα του Πανιωνίου έχει αγωνιστεί συνολικά σε 47 παιχνίδια, με απολογισμό 9 γκολ και 2 ασίστ. Στην Καλλιθέα αγωνίστηκε σε 32 ματς και σκόραρε 7 γκολ, ενώ στη Λαμία είχε 24 αγώνες και 8 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ