Μπούρμπος: «Ο Άρης μου άλλαξε τη ζωή»

Μπούρμπος: «Ο Άρης μου άλλαξε τη ζωή»

Οσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην ποδοσφαιριστής των Θεσσαλονικέων και των Κρητικών.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Άρη και ΟΦΗ, Χρήστος Μπούρμπος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε τόσο για το επικείμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες όσο και για το πέρασμά του από τους κίτρινους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μπούρμπος:

-Για το που βρίσκεται τώρα: Μετά την αποτυχημένη ανανέωση στην ομάδα μένω στην Κύπρο. Δεν έχω βρει κάποια ομάδα. Αν βρεθεί κάτι τον Δεμέμβριο και αξιόλογο θα το δούμε. Αλλιώς βλέπω να βγαίνουμε πρόωρα στη σύνταξη.

-Για την αποχή του από τα γήπεδα: Δεν είχα σκοπό να αποσυρθώ τόσο νωρίς. Είχα στο μυαλό μου να κάτσω άλλα 2 χρόνια. Αφού δεν βρήκα κάποια ομάδα, έπρεπε να φύγω λόγω της γυναίκας μου στην Κύπρο.

-Για την σκέψη του να παίξει άλλα 2 χρόνια: Έχω βρει προς το παρόν μια άλλη ομάδα και πηγαίνω και κάνω καμιά προπόνηση. Η ομάδα είναι ο Άρης Λεμεσού. Έφυγα από τον Άρη αλλά έμεινα στον Άρη. Νομίζω ότι φοράνε πράσινα αλλά δεν έχω παρακολουθήσει παιχνίδι τους.

-Για τα χρόνια στον ΟΦΗ και το παιχνίδι της Κυριακής: Σίγουρα μιλάμε για 2 ομάδες που ανήκουν στα μεγάλα κλαμπ. Το παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι. Ο Άρης δεν πρέπει να νομίζει ότι είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Όποιος υποτίμησε τον ΟΦΗ έπαθε ζημιά όπως και ο Ολυμπιακός. Στον ΟΦΗ βλέπουν το παιχνίδι αυτό σαν τελικό. Είναι με το μαχαίρι στα δόντια.

-Για τον Άρη και πως βλέπει την ομάδα: Ο Άρης έχει κάνει για μένα ένα καλό ξεκίνημα. Μπορούσε να μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Ο καινούριος προπονητής έχει άλλη εικόνα και άλλη φιλοσοφία από τον Ερέρα. Ο κ. Παντελίδης ξέρει από Έλληνες παίκτες και ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω όμως, ότι θα χρειαστεί ένα χρονικό περιθώριο για να προσαρμοστεί.

-Για τον χρόνο που δεν έχει ο Παντελίδης: Για μένα αυτή είναι η πραγματικότητα. Θέλει χρόνο για να μάθει τους παίκτες. Η πίεση του αποτελέσματος είναι το ζητούμενο. Αλλά από ποδοσφαιρική άποψη πρέπει να μάθει την ομάδα. Είναι ένα ρίσκο που οι διοικούντες θεωρώ ότι το ήξεραν όταν το πήραν.

-Για την ποιότητα του Άρη: Ο ΟΦΗ είναι πιο ελληνική ομάδα. Από την άλλη ο Άρης έχει πάρει καλούς παίκτες. Ειδικά επιθετικά. Κάποια παιδιά θεωρώ ότι προσπαθούν να βάλουν τους ξένους στη δυναμική του κλάμπ. Από την άλλη ο ΟΦΗ παίζει ένα άλλο ποδόσφαιρο. Εκ του αποτελέσματος θα κριθούμε. Η πορεία του ΟΦΗ δεν είναι καλή εκτός από το ματς με τον Ολυμπιακό.

-Για την επιστροφή του Άρη: Για μένα δεν είναι κάτι που μου έκανε εντύπωση. Αυτή είναι η δυναμική της ομάδας. Αυτός ήταν ο τρόπος που έπρεπε να ξεκινήσει. Η ομάδα είναι για πρωταθλητισμό. Ήμουν λίγο προβληματισμένος με τις πολλές προσθήκες για τον χρόνο που θα έπρεπε να πάρουν οι παίκτες. Ως τώρα η πορεία του είναι αξιοπρεπέστατη. Ο Άρης θα μπορούσε να είχε πάρει πολλούς βαθμούς στα ντέρμπι. Σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν και τέτοιες καταστάσεις. Η ομάδα έδειξε σωστή αντίδραση μετά τα λάθος αποτελέσματα. Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της.

-Για τον Άρη: Δεν είναι προσωπική μου άποψη αυτή. Ο Άρης είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα και μπορεί να χτυπήσει τρόπαια. Είναι μέσα στην τοπ πεντάδα.

-Για την Ευρώπη: Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να το πετύχει. Η χρονιά είναι μια χρονιά σταθερότητας για την ομάδα και θα δείξει την ταυτότητα της. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά θα τα καταφέρει. Μπορεί να βγει σε καλό. Δεν γνωρίζω τον Σάββα Παντελίδη αλλά ξέρω για το έργο του.

-Για το τι κρατάει από τον Άρη: Είχα περάσει στον Ηρακλή και τότε είχα πει επειδή δεν πέρασα καλά, ότι δεν θα ξαναπαίξω στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα με έναν φόβο. Ήταν κάτι απρόσμενο. Δέθηκα με την ομάδα και θεωρώ ότι αγαπήθηκα. Μπορούσα να δώσω περισσότερα πράγματα αλλά είναι μια εμπειρία που μου άλλαξε την ζωή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ