Παϊρότζ σε Αλαφούζο: «Μιλάω με τον Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας στον Παναθηναϊκό»

Παϊρότζ σε Αλαφούζο: «Μιλάω με τον Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας στον Παναθηναϊκό»

Με μήνυμά του στον Γιάννη Αλαφούζο, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ παραδέχεται πως μιλάει με τον Βίκτωρα Ρέστη επιβεβαιώνοντας έτσι ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας βρίσκεται πίσω από το deal.

Εδώ και πολλές μέρες υπήρχε άγνοια για τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος. Το τοπίο έμοιαζε θολό παρ’ ότι ο Αλαφούζος είχε συμφωνήσει με τον Ταϊλανδό και είχαν υπογράψει μάλιστα και την παραχώρηση του 50% των μετοχών του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ.

Όλα φαίνεται πως αλλάζουν όμως καθώς ο Παϊρότζ με γραπτό του μήνυμα προς τον Γιάννη Αλαφούζο έκανε γνωστό ότι :«Μιλάω με τον Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας στον Παναθηναϊκό». Επιβεβαίωσε έτσι κάτι που ήταν γνωστό εξαρχής αλλά πλέον είναι και επίσημο εκ μέρους του ίδιου του Παϊρότζ, ότι δηλαδή υπάρχει εμπλοκή του Βίκτωρα Ρέστη στο deal.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις από εδώ και πέρα καθώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγωνιά και περιμένει κάποια τοποθέτηση από επίσημα χείλη ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ