Ο Πασχαλάκης στηρίζει τη μικρή Ουρανία (pic)

Ο Πασχαλάκης στηρίζει τη μικρή Ουρανία (pic)

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δώρισε μια φανέλα του στο «Charity Idols» για να στηριχθεί το μικρό κορίτσι.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δώρισε τη φανέλα του από την Εθνική Ελλάδας με μια υπογραφή του στο «Charity Idols», ώστε αυτή να βγει σε δημοπρασία με σκοπό να στηριχθεί η εννιάχρονη Ουρανία Κωστελίδου, για αγορά τεχνητού μέλους.

Η σχετική ανάρτηση του Charity Idols αναφέρει: «Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά τεχνητού μέλους υπέρ της εννιάχρονης Ουρανίας Κωστελιδου, και προσφέρει την φανέλα από τον αγώνα με την Εσθονία για το Nations League.

Η μικρή σε τροχαίο τον Ιούλιο του 2018 στην Άνω Ποταμια Κιλκίς, υπέστη ακρωτηριασμό του αριστερού χεριού και έχασε και την μητέρα της.

Τώρα σε δημοπρασία, στο www.charityidols.gr

Solidarity 4 Ever»

Δείτε και τη δημοσίευση στα social media:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά τεχνητού μέλους υπερ της εννιάχρονης Ουρανίας Κωστελιδου, και προσφέρει την φανέλα από τον αγώνα με την Εσθονία για το Nations League. Η μικρή σε τροχαίο τον Ιούλιο του 18 στην Άνω Ποταμια Κιλκίς, υπέστη ακρωτηριασμό του αριστερού χεριού και έχασε και την μητέρα της. Τώρα σε δημοπρασία, στο www.charityidols.gr «Solidarity 4 Ever» #alexandrospaschalakis #paschalakis #ethnikiellados #charityidols #solidarity4ever #happycharity #helpourania

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ charityidols στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ