Τζανακάκης: «Η νίκη θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο»

Τζανακάκης: «Η νίκη θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο»

Ο αμυντικός του Άρη μίλησε στον φακό της ΕΡΤ3 για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (25/11, 7.30 μ.μ.) και την έλευση του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της ομάδας.

Ο Μανώλης Τζανακάκης με δηλώσεις του στην εκπομπή «Κόσμος των σπορ» της ΕΡΤ3 αναφέρθηκε στη δουλειά που έγινε στον Άρη κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού, Σάββα Παντελίδη, καθώς και για τον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ (25/11, 7.30 μ.μ.) στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη και τον στόχο της πεντάδας που έχουν θέσει οι κίτρινοι.

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Η διακοπή βοήθησε να γνωρίσουμε καλύτερα τον νέο μας προπονητή, να μας πει τι θέλει να αλλάξουμε και να έχουμε χρόνο να το δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Θέλουμε χρόνο, αλλά ο προπονητής μας τα εξηγεί και μας βλέπει πολύ καλά αυτές τις μέρες που είναι κοντά μας. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να τα αφομοιώσουμε όσο πιο γρήγορα και να προσαρμοστούμε στα θέλω του, ώστε αυτό να βγει στον αγωνιστικό χώρο».

Για το κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ: «Το Γεντί Κουλέ είναι από τις πιο δύσκολες έδρες στο πρωτάθλημα. Είναι στον τόπο μου και είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, αλλά πάμε για τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα. Κάποια αρνητικά αποτελέσματα μας άφησαν πίσω, αλλά όχι πολύ. Αν φέρουμε καλά αποτελέσματα στα επόμενα ματς θα έρθουμε ξανά στον στόχο μας, που είναι η πεντάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ