Καπαρώνει Ιατρούδη η ΑΕΚ!

Καπαρώνει Ιατρούδη η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ προχωρά για να κλείσει άμεσα τον 19χρονο Ιατρούδη του Εργοτέλη

Ο Γιάννης Ιατρούδης αναμένεται να είναι η επόμενη «επένδυση» της ΑΕΚ, καθώς ο 19χρονος παίκτης του Εργοτέλη προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» της Ενωσης.

Ο ακραίος επιθετικός του Εργοτέλη εντυπωσιάζει φέτος με τη φανέλα των Κρητικών στη Football League, μετρώντας οκτώ συμμετοχές και τέσσερα γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πέρυσι έπαιξε 25 παιχνίδια και δείχνει ότι είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Η ΑΕΚ έχει παρακολουθήσει πολλάκις τον Ιατρούδη, όπως και στο ματς της Τετάρτης με τον Βόλο εκτός έδρας.

Από πέντε ετών είναι στις Ακαδημίες του Εργοτέλη ο Ιατρούδης, έχει δοκιμαστεί στον Εργοτέλη, ο Ολυμπιακός τον είχε στην λίστα του, ο Ατρόμητος τον ζήτησε πέρυσι, αλλά ο ίδιος επέμεινε να παίξει με τον Εργοτέλη φέτος στην Football League και στο Κύπελλο. Ο αριστεροπόδαρος παίκτης έχει συμμετοχές και στις Μικτές της Κρήτης, αλλά και στην Εθνική Παίδων και τον Φλεβάρη θα κλείσει τα 20 του.

Η ΑΕΚ έχει πρόθεση να τον καπαρώσει άμεσα και να τον αφήσει στον Εργοτέλη να τελειώσει την σεζόν για να πάρει παιχνίδια και να «ψηθεί» στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ