Στον Ολυμπιακό ο Μασούρας!

Στον Ολυμπιακό ο Μασούρας!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Γιώργος Μασούρας, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του από τον Πανιώνιο.

Την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα ανακοίνωσε κι επίσημα ο Ολυμπιακός, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να εντάσσεται στο ρόστερ των ερυθρόλευκων από τον Ιανουάριο. Όπως είχε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ to10.gr, οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για τον 24χρονο ακραίο, ο οποίος έχει ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στη Νέα Σμύρνη. Αξίζει να σημειωθεί πως η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν έχει κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Μασούρας πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τους κυανέρυθρους και ο Ζοσέ Ανιγκο στηρίζει πολλά πάνω στον νεαρό μεσοεπιθετικό, καθώς σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι στιγμής μετράει 4 τέρματα. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 119 ματς με τα χρώματα του Πανιωνίου και έχει σημειώσει 15 γκολ. Το μεγαλύτερο επίτευγμα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού όμως είναι η κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και η πρώτη του συμμετοχή (ως βασικός) με τα χρώματα της γαλανόλευκης απέναντι στην Εσθονία για το Nations League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ