ΑΕΚ : Πληρώνει την ρήτρα του Λιβάγια

ΑΕΚ : Πληρώνει την ρήτρα του Λιβάγια

Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να πληρώσουν την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια και να αγοράσουν τον Κροάτη επιθετικό από την Λας Πάλμας.

Ο Μάρκο Λιβάγια διανύει μια εκπληκτική χρονιά με την φανέλα της ΑΕΚ και στην Ένωση σκοπεύουν να κρατήσουν τον Κροάτη για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Για αυτό το λόγο, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναμένεται να πληρώσει την ρήτρα αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Λας Πάλμας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport θα δώσουν τα 1.8 εκατομμύρια ευρώ που στοιχίζει η ρήτρα του στην Ισπανική ομάδα, προκειμένου να γίνει δικός τους.

Πέρα όμως από την αγορά του ποδοσφαιριστή, η Ένωση εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Λιβάγια, η οποία θα έχει διάρκεια τριών ετών με πιθανότητα ανανέωσης για ακόμα έναν. Επίσης ο Κροάτης επιθετικός θα έχει καλύτερες οικονομικές αποδοχές με σκοπό να μείνει για πολλά χρόνια στους κιτρινόμαυρους.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μάρκο Λιβάγια σε 21 συμμετοχές έχει πετύχει 6 γκολ,ενώ έχει δώσει και 4 ασίστ σε 1.409 αγωνιστικά λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ