Παπαδόπουλος: «Έχουμε ανάγκη τους βαθμούς κόντρα στον Άρη»

Παπαδόπουλος: «Έχουμε ανάγκη τους βαθμούς κόντρα στον Άρη»

Στο γεγονός ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται του τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Άρη στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Super League σχολίασε ο Νίκος Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι οι Κρητικοί ομάδα χρειάζονται τους βαθμούς της νίκης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε ότι η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Δείτε αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος μπροστά στην κάμερα του OFI TV:

«Δουλέψαμε πολύ σε όλους τους τομείς, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, όπου είχαμε ένα θέμα στο να πατήσουμε περιοχή στα προηγούμενα παιχνίδια. Το άσχημο για εμάς είναι ότι δεν επιστρέφουν κάποιοι ποδοσφαιριστές απ’ ότι φαίνεται με τα προβλήματα που είχαμε.

Απεναντίας έχουμε χάσει ακόμα έναν ή δυο, θα δούμε μέχρι τελευταία στιγμή. Όποιος παίξει, ακόμα και παιδί από την β’ ομάδα, θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς γιατί τους έχουμε ανάγκη. Οι απουσίες είναι ένα πρόβλημα για την ομάδα μας, προστέθηκαν δυστυχώς κι άλλες. Είναι κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε ανάγκη τους 3 βαθμούς, καθώς έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά. Έχουμε καιρό να γευτούμε τη νίκη. Επειδή η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και οι αγώνες μέχρι το τέλος του α’ γύρου είναι δύσκολοι, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα ματς στην έδρα μας.

Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, το έχουμε δει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, παρά το ότι είχε κάποιες ήττες. Η αλλαγή προπονητή παίζει ρόλο, κυρίως στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Αυτό που κοιτάζουμε εμείς είναι να είμαστε καλά σαν ομάδα, να τους προβληματίσουμε επιθετικά και να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ