Παναθηναϊκός : Κλήθηκε σε απολογία ο… τραυματίας Τσάβες

Παναθηναϊκός : Κλήθηκε σε απολογία ο… τραυματίας Τσάβες

Ο Αντρές Τσάβες κλήθηκε σε απολογία από τον Παναθηναϊκό για την αδικαιολόγητη απουσία του, με τον ποδοσφαιριστή να επικαλείται τραυματισμό στον δικέφαλο.

Ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τον Aντρές Τσάβες ενημερώνοντάς τον πως κλήθηκε σε απολογία για την απόφασή του το ταξιδέψει στην Αργεντινή δίχως να του έχει δοθεί σχετική άδεια από την ομάδα. Από την άλλη, ο Αργεντινός επιθετικός επανέλαβε στους πράσινους πως βρέθηκε στην πατρίδα του λόγω των συνεχιζόμενων ενοχλήσεων στο σημείο που είχε υποστεί θλάση, θέλοντας να τον εξετάσει ο γιατρός της Μπόκα Τζούνιορς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», μάλιστα, ο Τσάβες είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως οι εξετάσεις έδειξαν όντως τραυματισμό, ενώ εντός της σημερινής ημέρας οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν νέα επικοινωνία.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα περιμένουν τον Αργεντινό να επιστρέψει από την χώρα του (αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας) για να απολογηθεί στη διοίκηση των πρασίνων και στη συνέχεια να εξεταστεί το μέγεθος της τιμωρίας που θα του επιβληθεί.

Ο επιθετικός του τριφυλλιού κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ενώ υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να διακοπεί το συμβόλαιο του αν δεν ζητήσει συγνώμη για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ