Ολυμπιακός : Τα είπαν Λεμονής – Μάριν

Ολυμπιακός : Τα είπαν Λεμονής – Μάριν

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του προπονητή του Ολυμπιακού, Τάκη Λεμονή με τον Μάρκο Μάριν στη χθεσινή προπόνηση των ερυθρόλευκων στου Ρέντη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής είχε συνάντηση με τον Μάρκο Μάριν λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης των ερυθρόλευκων στου Ρέντη και οι δύο άνδρες συζήτησαν γι’ αρκετά λεπτά στο γραφείο του 57χρονου τεχνικού στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών.

Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο Μάριν το γκολ που πέτυχε στην Κέρκυρα ήταν κάτι που δεν έμεινε απαρατήρητο από τον προπονητή του Ολυμπιακού και γι’ αυτό το λόγο ο Λεμονής κάλεσε τον παίκτη στο γραφείo του.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος και ο Γερμανός εξτρέμ τα είπαν για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα σε καλό κλίμα, με τον παίκτη να δίνει τις εξηγήσεις στον προπονητή του. Ο Λεμονής από την πλευρά του ξεκαθάρισε στον Μάριν πως δεν θέλει να επαναληφθεί κάτι ανάλογο και το ζήτημα θεωρείται λήξαν.

Λίγο αργότερα άλλωστε ο Λεμονής ανακοίνωνε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό και ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ήταν στην 19άδα των πρωταθλητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ