ΟΦΗ: «Μέσα» Μεγιάδο και Μιχόγεβιτς, τραυματίστηκε ο Μπολάκης

ΟΦΗ: «Μέσα» Μεγιάδο και Μιχόγεβιτς, τραυματίστηκε ο Μπολάκης

Οι δύο παίκτες συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση και βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τον Αρη – Τραυματίστηκε και μένει εκτός για περίπου ένα μήνα ο Μπολάκης.

Με τους Μεγιάδο και Μιχόγεβιτς, αλλά χωρίς τον Μπολάκη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο αυριανό παιχνίδι (25/11, 19:30) με τον Αρη στο Γεντί Κουλέ, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο πρώτοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και συμμετείχαν κανονικά στη σημερινή προπόνηση, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τον Νίκο Παπαδόπουλο. Ο Αργεντινός χαφ και ο Βόσνιος αμυντικός τέθηκαν στη διάθεση του Ελληνα τεχνικού και συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μανώλης Μπολάκης, ο οποίος τραυματίστηκε και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Ο 25χρονος μπακ του ΟΦΗ υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και θα χάσει το ματς με τον Αρη, αλλά και τα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2018.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΟΦΗ: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Αργυρόπουλος, Μιχόβεβιτς, Δεληγιαννίδης, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Νάστος, Κουτσιανικούλης, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σασί, Αραβίδης, Βουό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ