Κυριακίδης: «Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση για τη νίκη»

Κυριακίδης: «Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση για τη νίκη»

Ο αμυντικός του ΟΦΗ μίλησε για τη μάχη με τον Αρη και τόνισε ότι ο κόσμος θα σταθεί δίπλα στην ομάδα και θα τη βοηθήσει να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Στην κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Αρη αναφέρθηκε ο Παύλος Κυριακίδης, με τον αμυντικό του ΟΦΗ να τονίζει ότι οι Κρητικοί προέρχονται από δύο άσχημα αποτελέσματα και να επισημαίνει ότι πλέον από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον κόσμο, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα σταθεί δίπλα στην ομάδα και θα της δώσει ώθηση να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζουμε ότι ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Είχαν και αυτοί κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει την ψυχολογία όλων των ποδοσφαιριστών. Ερχόμαστε από δυο άσχημα αποτελέσματα, δουλέψαμε πολύ στην διακοπή και προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το παιχνίδι, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι πολύτιμοι για εμάς.

Ο κόσμος έχει δείξει ότι είναι δίπλα μας, σε όλα τα παιχνίδια έρχεται και μας βοηθάει. Ελπίζω ότι θα το κάνει και σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, ένα μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας και να μας δώσει την ώθηση να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να μπαίνουμε μέσα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, καθώς δεν έχουμε μεγάλη συγκομιδή βαθμών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ