Στο γκολ της ΑΕΚ δεν είδε offside η Δέτση! (vid)

Στο γκολ της ΑΕΚ δεν είδε offside η Δέτση! (vid)

Άλλο ένα τραγικό λάθος από τη βοηθό Δέτση. Δεν υπέδειξε offside τον Σιμόες στο γκολ της ΑΕΚ, παρότι ο Πορτογάλος μέσος ήταν σε αντικανονική θέση.

Για γέλια και για κλάματα ήταν η διαιτησία στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό. Η βοηθός Δέτση, η οποία στο πρώτο ημίχρονο ακύρωσε σκανδαλωδώς ως offside το γκολ που σημείωσε ο Ουίλιαν, στο 77′ έκλεισε τα μάτια και δεν υπέδειξε ως offside τον Σιμόες στο γκολ που πέτυχε η Ενωση.

Ο Πόνσε πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σιμόες από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, μειώνοντας σε 2-1. Ο Πορτογάλος βρισκόταν σε θέση – offside, αλλά η βοηθός δεν σήκωσε τη σημαία της. Όπως φαίνεται και στο ριπλέι, αλλά και στο στοπ-καρέ, η βοηθός ήταν σε εντελώς λάθος θέση.

Η ΕΡΤ, που καλύπτει τα παιχνίδια, δεν χρησιμοποιεί γραμμή για να φανεί ξεκάθαρα αν είναι ή όχι offside ο Σιμόες. Στο στοπ καρέ της Δημόσιος Τηλεόρασης, πάντως, φαίνεται ότι ο μέσος της ΑΕΚ βρίσκεται πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό του Παναιτωλικού και συγκεκριμένα του Μαρινάκη.

Δείτε τη σχετική φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ