Μάτος: «Νίκη και με την Τσέλσι»

Μάτος: «Νίκη και με την Τσέλσι»

Ο Λέο Μάτος, μίλησε για την επιθυμία που υπάρχει στην ομάδα να κατακτηθεί το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για τη νίκη που χρειάζονται οι Θεσσαλονικείς κόντρα στη Τσέλσι.

Ο Λέο Μάτος, με δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση μίλησε για τη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη λέγοντας αρχικά τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν αντιδράσαμε καλά. Η Ξάνθη ήταν καλά οργανωμένη. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορέσαμε να σκοράρουμε γρήγορα από εκεί πέρα ελέγξαμε το παιχνίδι και πήραμε το αποτέλεσμα».

Για την σημαντικότητα της σημερινής νίκης: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε μια δύσκολη ομάδα και πήραμε τους τρεις βαθμούς, παίξαμε καλά».

Για τον αμυντικό προσανατολισμό της Ξάνθης: «Όλες οι ομάδες παίζουν αμυντικά στην Τούμπα όταν δεν σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο μας βγαίνει μια νευρικότητα. Ο ρόλος μας όμως είναι αυτός, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε αυτούς τους βαθμούς. Αυτό που θέλουμε είναι πάρουμε το πρωτάθλημα έχουμε το απόλυτο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για την αναμέτρηση με την Τσέλσι: «Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλος, θέλουμε τη νίκη για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ