Έξαλλος ο Μελισσανίδης στα Σπάτα

Έξαλλος ο Μελισσανίδης στα Σπάτα

Χείμαρρος ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, τα έψαλε στους παίκτες της ομάδας μετά και την κάκιστη εμφάνιση στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Παρόντος του Δημήτρη Μελισσανίδη διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, μετά την άθλια εμφάνιση και την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (2-1). Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας εξοργισμένος μετά την απογοητευτική εικόνα των Κιτρινόμαυρων κόντρα στα Καναρίνια.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδος τα «έχωσε» αρχικά στους ποδοσφαιριστές, αναφέροντάς τους πως δεν κοιμήθηκε το βράδυ με αυτά που είδε, εξοργισμένος κι απογοητευμένος με την θλιβερή εικόνα που παρουσίασαν. Παράλληλα έβαλε τις φωνές και σε όσους θεωρεί συνυπεύθυνους για την χθεσινή εικόνα, ενώ από τον… εξάψαλμο δεν γλύτωσε ούτε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο «Τίγρης» κατέστησε σαφές ότι στηρίζει απόλυτα αυτό που είπε χθες ο προπονητής της ομάδας, αναφορικά με τις εκκαθαρίσεις παικτών που απαιτείται να γίνουν, έτσι ώστε να αγωνίζονται αυτοί που έχουν κίνητρο και πάθος να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά «Ας παίζουν και οι μικροί, αρκεί να τα δίνουν όλα από εδώ και πέρα»!

Κλείνοντας τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή αλλά και ότι θα γίνει ό,τι απαιτείται ώστε η ΑΕΚ να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών!

Πιο αναλυτικά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε μεταξύ άλλων:

Απευθυνόμενος προς τους παίκτες: «Έχετε καταλάβει τι γίνεται, που είσαστε και πόσους βαθμούς είμαστε πίσω; Βλέπω κάποιοι να είστε χαλαροί. Εγώ δεν κοιμήθηκα χθες όλο το βράδυ! Εσείς είσαστε εντάξει; Eίπαμε πως η κατάσταση πρέπει να αλλάξει, δείξατε πως έχετε καταλάβει τα λάθη σας αλλά ως εδώ. Το χθεσινό ήταν και το τελευταίο. Είτε κάποιοι θα αλλάξετε νοοτροπία είτε θα παίζουν οι μικροί. Δεν θα δω ξανά αυτή την εικόνα».

«Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτό το κλαμπ. Δεν έχετε καταλάβετε που βρίσκεστε ορισμένοι. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ. ποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπροπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν», ενώ ξεκαθάρισε πως προτίθεται να στηρίξει τον Μαρίνο Ουζουνίδη (τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας), λέγοντας «Προπονητής σας μέχρι το καλοκαίρι είναι ο Μαρίνος Ουζουνιδης. Ότι έχετε το συζητάτε με τον προπονητή σας».

Ωστόσο από τον… εξάψαλμο του «Τίγρη» δεν γλίτωσε ούτε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την τραγική εικόνα της ΑΕΚ το έχουν οι παίκτες, όμως και το τεχνικό επιτελείο όφειλε να έχει προετοιμάσει την ομάδα καλύτερα. Μιας και η έλλειψη φρεσκάδας και διάθεσης δεν μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική. Αυτό που σημειώθηκε πάντως από μεριάς Μελισσανίδη και βγαίνει και ως κλίμα από την ΑΕΚ, είναι πως θέμα προπονητή δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Με τον Ουζουνίδη να στηρίζεται μέχρι νεοτέρας και βεβαίως κριτή των εξελίξεων, να είναι το παχνίδι με τον Άγιαξ.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε τετ α τετ και με τον προπονητή συζητώντας μαζί του για την εικόνα της ομάδας και αυτά που απαιτούνται ώστε να διορθωθεί. Έγινε κουβέντα και για τα λάθη του Ουζουνίδη, ωστόσο αυτό που ξεκαθαρίστηκε από μεριάς Τίγρη ήταν να κάνει ότι απαιτείται για να αλλάξει η κατάσταση. Ακόμα και να χρησιμοποιήσει άλλους παίκτες, έστω και νεαρότερους ηλικιακά, αν κρίνει πως μπορούν να δώσουν περισσότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ