Αλητεία της εξυγίανσης στο Περιστέρι! (vids)

Αλητεία της εξυγίανσης στο Περιστέρι! (vids)

Ο χυδαίος Ευαγγέλου των Γιαννάκη και Θωμά και ο τραγικός Αλεξέας έπνιξαν πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, ένα καραμπινάτο, χυδαίο έμμεσο (την εξέλιξη της φάσης ο Ατρόμητος σκόραρε) και ένα οφσάιντ στην... ευθεία!

Είναι σαφές, πλέον, ότι το σύστημα δεν γουστάρει τον Ολυμπιακό. Και έχει βαλθεί να τον βγάλει από την εξίσωση του πρωταθλήματος. Με το έτσι θέλω, με χυδαίους διαιτητές, που δείχνουν ξεδιάντροπα, αλήτικα πως «με το έτσι θέλω», ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει τίποτε. Με τον Αγγελο Ευαγγέλου, το αγαπημένο παιδί της ΕΠΣ Αθηνών, του Γιαννάκη, του Θωμά και των υπόλοιπων φαντασμάτων που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο, να οργιάζει στο Περιστέρι.

Το μενού περιλαμβάνει ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε, μία υπόδειξη οφσάιντ στην ευθεία, ένα καραμπινάτο έμμεσο, η εξέλιξη του οποίου έφερε το γκολ του Ατρόμητου. Τέσσερις φάσεις που αλλοιώνουν την εικόνα ενός αγώνα στον οποίο ήταν ισοπεδωτικά ανώτερος ο Ολυμπιακός.

Πάμε και στις φάσεις, για να καταλάβει ο καθένας πώς παίζεται το παιχνίδι στην περίοδο της Εξυγίανσης του Γραμμένου…

Στο 29’ ο Ποντένσε περνάει την μπάλα ανάμεσα από Χατζηισαΐα και Καρασαλίδη, οι δύο αμυντικοί του Ατρόμητου πετάνε κάτω τον Πορτογάλο εξτρέμ, αλλά ο Ευαγγέλου αποφάσισε ότι ήταν… άουτ! Σε μια φάση μπροστά του, και μπροστά στον βοηθό Αλεξέα. Πέντε λεπτά αργότερα, πάλι από δεξιά, ο Τοροσίδης δίνει κάθετα στον Ποντένσε, που βαίνει μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής του Ατρόμητου, αλλά ο Αλεξέας αποφασίζει με το έτσι θέλω να σταματήσει τη φάση ως οφσάιντ, παρότι ο Πορτογάλος φάνηκε να είναι στην ίδια ευθεία με τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Στο 34′ ο Ολυμπιακός κάνει επίθεση από αριστερά, ο Ποντένσε κάνει κίνηση προς τη μικρή περιοχή και ο Γιαννούλης αποφασίζει χωρίς κανέναν λόγο να τον χτυπήσει εν ψυχρώ με τον ώμο του. Πάλι μπροστά στον διαιτητή και κυρίως μπροστά στον Αλεξέα, που δεν δίνει τίποτα. Με το ριπλέι να καταδεικνύει/εξευτελίζει, όχι την ικανότητα, αλλά τις προθέσεις των διαιτητών. Διότι και ανίκανος να είσαι, η συγκεκριμένη φάση είναι πέναλτι (καθώς το παιχνίδι παίζεται) και τιμωρία του θύτη. Τίποτε από αυτά δεν έγινε.

Αλλά η φάση που έδειξε ότι οι διαιτητές έχουν αποφασίσει ότι δεν έχουν καμία διάθεση να δώσουν το παραμικρό στον Ολυμπιακό έγινε στο 42. Ο Σάκις στρώνει την μπάλα στον Μέγιερι μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου, ο Ούγγρος γκολκίπερ την πιάνει με τα χέρια. Πιο μαρς περίπτωση έμμεσου πεθαίνεις. Τι έδωσε ο Ευαγγέλου; Τίποτα. «Παίζετε»! Γιατί έτσι γούσταρε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ – ΑΛΕΞΕΑ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ