Ο Γιαννούλης μοιράζει αγκωνιές, χτυπήματα, τάκλιν, αλλά δεν αποβάλλεται (vids)

Ο Γιαννούλης μοιράζει αγκωνιές, χτυπήματα, τάκλιν, αλλά δεν αποβάλλεται (vids)

Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ χτύπησε με εν ψυχρώ αγκωνιά τον Ποντένσε, αλλά ο Ευαγγέλου του έδειξε μόνο κίτρινη! Ενώ σε φάουλ-μαρς πάνω στον του Φορτούνη λίγο αργότερα, δεν έδωσε τίποτα!

Οσα συμβαίνουν στο Περιστέρι με τον Ευαγγέλου και τα αγαπημένα παιδιά της εξυγίανσης δεν έχουν προηγούμενο. Νέο… ανδραγάθημα του Αθηναίου ρέφερι η εν ψυχρώ αγκωνιά του Γιαννούλη στον Ποντένσε, στο 53′. Αγκωνιά… παρατεταμένη μπροστά στον βοηθό και τον Ευαγγέλου, που αντί για κόκκινη κάρτα κόστισε μόνο κίτρινη στον δανεικό από τον ΠΑΟΚ αριστερό μπακ του Ατρόμητου! Του παίκτη που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο γήπεδο ή θα έπρεπε να έχει αποβληθεί στη συγκεκριμένη φάση, εάν ο Ευαγγέλου είχε δώσει το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, πάλι σε χτύπημα του παίκτη των γηπεδούχων στον Πορτογάλο εξτρέμ.

Δείτε το χτύπημα του Γιαννούλη, που ο Ευαγγέλου το τιμώρησε μόνο με κίτρινη:

Βεβαίως, ο Ευαγγέλου δεν είχε καμία διάθεση να αποβάλει τον Γιαννούλη. Και το επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά στο 61′. Ο παίκτης του Ατρόμητου ανέτρεψε τον Φορτούνη, που έμπαινε στην περιοχή, αλλά ο Αθηναίος διαιτητής απλά άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Ενώ εμφανώς ο Γιαννούλης είχε πατήσει τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ