Κακός βαθμός για Δέτση που μπαίνει στην «κατάψυξη»

Κακός βαθμός για Δέτση που μπαίνει στην «κατάψυξη»

Η βοηθός Δέτση που βρέθηκε στο επίκεντρο για το οφσάιντ-εφεύρεση υπέρ της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό, πήρε χαμηλό βαθμό και αναμένεται να λείψει για καιρό από τους πίνακες της ΚΕΔ.

Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε στο Σάββατο (24/11) την ΑΕΚ την οποία νίκησε με 2-1. Ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη βοηθό Δέτση η οποία ακύρωσε κανονικό γκολ του Γουίλιαν υποδεικνύοντας ένα οφσάιντ που μόνο αυτή είδε, στο 25’ της αναμέτρησης.

Δεν έμεινε εκεί όμως καθώς ελέγχεται και για άλλες τρεις λανθασμένες αποφάσεις και συγκεκριμένα στη μη υπόδειξη οφσάιντ στη φάση του γκολ του Καμαρά στο 45’, στη λανθασμένη υπόδειξη για οφσάιντ σε φάση του δευτέρου μέρους στον Λιβάγια, όπως και στη μη υπόδειξη οφσάιντ σε μια ευκαιρία του Πόνσε στο 89’.

Αυτά είδε και ο παρατηρητής διαιτησίας Μαυρόπουλος και έβαλε πολύ χαμηλό βαθμό στην επόπτρια Δέτση, η οποία αναμένεται να μπει στην… κατάψυξη και αν απουσιάσει για κάποιο διάστημα από αναμετρήσεις της Superleague, με το χρονικό διάστημα της τιμωρίας της να αναμένεται να οριστεί από την ίδια την ΚΕΔ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ