Διάσειση ο Βέλεθ, λαχτάρα με Βουό

Διάσειση ο Βέλεθ, λαχτάρα με Βουό

Μετά από σύγκρουση που είχαν σε μια εναέρια μονομαχία οι δύο ποδοσφαιριστές, χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Βουό, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ισπανός παρουσίασε ζαλάδες.

Λαχτάρησαν άπαντες στο ματς του ΟΦΗ με τον Άρη, όταν στο 84’ σε μια σύγκρουση του Φραν Βέλεθ με τον Πάτρικ Βουό, ο τελευταίος έπεσε στο έδαφος χωρίς να κουνιέται. Οι δύο παίκτες χτύπησαν στον αέρα τα κεφαλιά τους, με αποτέλεσμα ο επιθετικός των Κρητικών να χάσει τις αισθήσεις του στον αέρα και να πέσει άτσαλα στο χορτάρι.

Αμέσως πάνω του έπεσε το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ και όλοι στο Γεντί Κουλέ άρχισαν να ανησυχούν έντονα. Ευτυχώς όμως μετά από δύο λεπτά ο Ιβοριανός σηκώθηκε κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των οπαδών. Μάλιστα ο Βουό συνέχισε κανονικά στο ματς ως το τέλος του.

Από την πλευρά του ο Βέλεθ παρουσίασε ζαλάδες μετά το παιχνίδι και έτσι ξάπλωσε για λίγα λεπτά στο χορτάρι για να συνέλθει. Μάλιστα για να πάει μέχρι τ’ αποδυτήρια, χρειάστηκε την βοήθεια του Γιώργου Δεληζήση.

Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, ο Ισπανός αμυντικός υπέστη διάσειση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Κρήτης για εξετάσεις.

Εξάλλου, ράμματα έγιναν στον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος επίσης είχε κάποιο τραυματισμό, καθώς αγωνίστηκε με το κεφάλι δεμένο στο Β’ μέρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ